Nytt design

Heisann!

Da har jeg endelig fått orndet med nytt design, likte det egentlig utrolig godt! Litt sånn høst aktiv, men ikke fult det heller.
Jeg fant det på iaasdesign.blogg.no, det var utrolig mange fine design der! Så jeg annbefaler og ta en liten titt innom bloggen og sjekke det ut. 

Skriv gjerne en liten kommentar under om hva dere synes om desginet. Og hvis noen klarer og forklare meg eller ordne for meg hvordan jeg kan få sånne kategorier ned over på bloggen. Så hadde det vært utrolig snilt gjort! 

Skulle bare ordne på det nå føre jeg legger meg, så snakkes vi i morgen! Skal ordne litt i en båt også skal vi ut og seile litt. Kanskje det også blir litt bilder ut over dagen, siden jeg har nemmelig med meg kamera mitt hit til pappa :) Kanskje det da blir en liten outfit eller noe, vi får se. 

Siden jeg også har hatt en del videoer i det siste, så tror jeg kanskje jeg tar en liten pause fra det. Får se om jeg klarer og ''holde'' meg, haha. Synes det er like morro hver gang og sitte og lage det. Bare litt jobb og laste den opp og alt det der. 

Men da må jeg nesten si byebye for denne gang, skal legge meg. Så begynne og legge meg tidligere nå som det snart er skole og på igjen. Men heldigvis har vi noe som vi kaller for lesevake, nei vi leser ikke! haha, sikkert noen som tror det. Det vi gjør er bre og være oppe hele natten og ha det morro og være sammen med alle sammen. Også er vi da så heldige og får fri dagen etter på, også kan vi ligge hjemme og sove mens alle andre er på skolen. Deeiliiiiig!!!! 

Hade så lenge, så snakkes vi :) 

-emilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger