Oslo tur, trenger tips

Hei dere! Neste helg skal jeg en tur til Oslo, med mamma, kanskje stesøstra mi, og maybe Amanda my best friend and her mama! oh yeah, følte meg god i engelsk der ass! haha, not. Jo, det jeg skulle frem til er at, ja jeg har jo vært i Oslo og sånt på shopping før. Men jeg har begynt og samlet inn en del penger også har jeg nå da tenkt til og shoppe en god del. Har veldig lyst til og gå innom mac,monki og alle de. Men jeg er litt usikker på hvem butikker som er der og hvem butikker jeg bør gå innom. 

Og derfor tenkte jeg at jeg skulle spøre dere: hvem butikker annbefaler du? Hvem synes du er gode butikker? Kommenter under i kommentar feltet :) 

Jeg tenkte jeg skulle kjøpe noe sminke, ja.. egentlig skjønnhets i utdansgpunktet? (sånn det skrives?) 
Også er jeg ikke helt sikkert på hvem butikker som da er gode butikker og handle bra sminke i.
Trenger ikke og være sånn veldig dyrt, men sånn midt på tre. SIden jeg skal kjøpe en del annet også som jeg har tenkt på.

Men hvis du vil gi meg noen tips, så hadde det vært veldig snilt :)

Hvem butikker liker du? 

-Emilie  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger