Skole skole skole :)

Hei på deg. Så sitter jeg helt sikkert på skolen.. ja det gjør jeg :) Men jeg holder også på og teste ut det der med at du kan skrive et innlegg også kan du velge når det skal postes. Også trenger du ikke og gjøre NOE mere! Utrolig morro også kan det også hjelpe deg litt med og blogge. Hvis du ikke øsnker og blogge litt sent på kvelden. Sette deg ned og ordne ett innlegg.. sett deg heller ned litt tidligere og lag et innlegg og velg at det skal postes ja.. klokka 22:00 foreksempel. Er ikke det bare helt genialt. Derfor så holder jeg på med og teste ut dette nå.

Sitter sikker i en kjedelig time akkurat nå.. har hatt matteprøve i dag. Hater matte og hater mattePRØVER! Men noen må man jo gjøre for å få bra karakter og ja.. you know! Komme inn på det du vil!

Så da snakkes vi når jeg kommer hjem! bye så lenge :) 

-emilie
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger