I'm think I'm a model

Hei! For en liten god stund tilbake, så tok jeg noen bilder på rommet mitt. Og ja.. de fleste jenter prøver noen ganger og ta noen bra og kanskje noen dramatiske bilder av seg selv. Tipper på at det er NOEN jenter der ute som kjenner seg igjen. Ja.. jeg har vært der selv! Derfor så tenkte jeg at jeg kunne dele de med dere :) 

Greit, det ble ikke akkurat verdens beste bilder, men det ble noen! Litt morsomt og ha egentlig, og sitte og se på litt gamle bilder og sånt når man blir eldre. Sitte og tenke: tenk at jeg så sånn ut, tenk at jeg gikk sånn? haha, det er litt gøy! Jeg har selv et album som jeg fikk til konfirmasjonen min hvor jeg de har satt sammen masse masse bilder av meg og ja sånne bilder det pleier og være i sånne album. Bare at det er veldig mange barne/baby bilder! 

Skal ikke snakke så mye mer om det nå, la oss se på de få bildene. 

Så ja.. det var da de få bildene! haha, håper dere likte de da :) hva synes dere egentlig om at jeg ''blogger'' når jeg egentlig ikke ''blogger''. 
Tror dere skjønner hva jeg mener, at jeg velger inn når jeg skal poste de? Synes det er en veldig kul og bra måte og gjøre det på.

For da som jeg sa, kan jeg ''blogge'' når jeg egentlig ikke orker og blogge. Men da slepper jeg og tenke på bloggen når jeg kanskje gjøre lekser eller noe. ta daaa, very smart!

bye så lenge, vi snakkes!! 

-emilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger