JEG ELSKER OSLO

Hei! På denne tiden nå så shopper jeg sikkert eller så sitter jeg sikkert på Fridays og koser meg og spiser god mat. Det er jo selvfølgelig ikke bare jeg som sitter der, men min kjære gode mamma også! Har vært på sånn shoppetur i Oslo med mamma en eller to ganger før, og det er såå koselig! Men nå er det jo alltid koselig med sånn jentetur eller mamma og datter tur som også kanskje noen kaller det. 

Jeg har shoppet litt, og gjett hva. JEG SKAL KJØPT MEG JUSTIN BIEBER SENGESETT,ÆÆÆÆ! Elsker det, og det er så kult. (Dette er flaut, men jeg bare håper jeg har kjøpt det) Har planer om det, for jeg har kjempe lyst på det. Jeg har nemmelig skrevet opp en ''liste'' på en måte da, over butikker jeg vil innom og skrevet opp litt ting jeg vil kjøpe meg mens jeg er der :) Det er noen av butikkene jeg har lyst til og gå innom, så jeg glemte en og det er mac! 
Har kjempe lyst til og gå innom der og kanskje kjøpe meg en leppestift og en kost eller bare en av delene :)

Men da skal jeg bare kose meg videre, så snakkes vi når jeg kommer hjem

-emilie 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger