Good night!

Heisann! Skal begynne med og ''baklage'' for at jeg ikke har blogget før nå. Men har ikke hatt lysten i dag før nå. Kjente det gikk veldig ''dårlig'' på skolen i dag.
Var så utrolig slitsomt og begynne igjen, kjente jeg var helt tappet for krefter og at jeg nesten ikke klarte og holde meg oppe uten og legge meg ned på pulten eller lokke igjen øynene!

Men her er jeg, og jeg lever enda. Har ikke gjort stort i dag dere. Kom hjem, også dro jeg til byen med en gang. Siden jeg MÅTTE ha meg en bukse, siden jeg har mistet enda en bukse. Og tro det eller ei men jeg fant meg en. Hadde kosta 500kr også vettu, men jeg har flaks og jeg handler lurt. haha, ikke så ofte føler jeg.
Så den kosta bare 100kr. Yeah!

Som dere sikkert ser, er jeg ikke veldig fiksa og fin. Men det er jo sent, skal snart legge meg også kom jeg ut fra dusjen for 10 min siden.
Det er da man har lov til og se slik ut. 

Men da skal jeg ikke bable mere jeg, i morgen er det jo endelig helg igjen. Skal også sove hos Amanda, blir kost! 
Tar da med kamera, så kanskje vi tar litt bilder. 

Hade så lenge, og sov godt :) 

-emilie 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger