Urolig dag

Hei! En grunn til at jeg ikke har blogget før nå, er fordi! Jeg har praktisk talt vært borte i hele dag. Jeg har ikke hatt noe tid til og blogge. 
Siden Amanda og jeg dro til byen i dag, også dro vi hjem i halv 2 tiden. Og med en gang jeg kom hjem dra dro jeg til en annen venn av meg som heter Maria.
Fordi vi skulle spille inn en film til et norsk ''prosjekt'' siden vi skal ha et foredrag på 45 min. Vi har da tenkt til og ha med en video, så vi spilte inn den hos hun.

Jeg kom hjem for 20-25 min siden, og jeg er utrolig sliten kjenner jeg. Så det blir ikke veldig lenge til jeg legger meg.
Om ikke mange min så kommer det en video hvor jeg viser litt om mitt kamera. Siden det var en jente som sendte inn et spørmsål angående kamera og filming.
Så derfor tok jeg det på en video, og viste hun hvordan jeg gjør det hun lurte på :)

Så den kommer da snart!

Men da snakkes vi snart igjen :) 

-emilie 

2 kommentarer

Postet av: Milja
Dato: 05.01.2013 Klokken: 23:15 - http://milemi.blogg.no


fin blogg! Har linkerunde på min blogg, bli gjerne med :)
Postet av: b0rge
Dato: 05.01.2013 Klokken: 23:18 - http://b0rge.blogg.no/


Milja: takk for det :) ja, skal sjekke!

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger