3 bilder

Hei! Dagen i dag var ikke/er ikke spesiell! Har ikke gjort stort frem til nå, har vært en tur i byen i dag også! Var med en kamerat/venn av meg, også dro vi bare på mc og slappet av litt og gjorde lekser (nøørder) haha! Så gjorde vi bare det vanlige som man gjør i byen. Titter litt rundt om kring! 

I morgen har jeg jo prøver igjen, RLE og glose prøve. Skal vel begynne og titte og øve litt på gloser vel, så får kommer det sikkert snart et innlegg til. 
Men jeg har bare et problem, og det er at jeg ikke aner hva jeg skal blogge om! Har ikke noe innspirasjon, og jeg kommer ikke på noen forslag.
Så hvis du vil, så hadde det vært veldig snilt og du hadde kommenter under hvis du har noen forslag.

Hade så lenge :)

-emilie  

<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/61a34cfe64586fc8d79a88984b936551" alt="Blogglisten" /></a>

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger