GOD NATT

Hei! 

Ville bare si godt natt,skjønner ikke hvorfor jeg ikke har blogget før nå. Men en av grunnen er fordi, når jeg kom hjem fra skolen. Så spiste jeg og alt det vanlige, men etter det så spilte jeg inn en laang video til dere. Brukte veldig lang tid på den, så jeg håper dere synes den er bra og at dere liker den.
Men den kommer ikke i dag, den kommer i morgen! Litt usikker på når jeg kommer på dagen, men jeg regner med at den kommer litt ut på dagen!
Siden jeg skal til Strømstad, skal ta båt. Så da tar jeg 10 båten, så er vi der litt over 11. Skal bade, shoppe inn litt, og kose oss :)

Er da tilbake igjen i 4 tiden tror jeg :) Som dere ikke har fått med dere, så er jeg en tur hos pappa. Skulle egentlig ikke komme, siden pappa er på skitur. Men tok meg en tur likevel, MEN. Jeg skal hjem i igjen i morgen når vi kommer hjem fra Strømstad turen :) 

Just a picture!

Men da snakkes vi igjen i morgen, så får jeg håpe på bedre blogg lykke da! 

Hade, og sov godt. Jeg skal legge meg nå,siden jeg skal tidlig opp i morgen. 

-emilie 

2 kommentarer

Postet av: Elise Finnestrand
Dato: 12.01.2013 Klokken: 02:39 - http://elisefinne.blogg.no


fiiin genser !
Postet av: b0rge
Dato: 12.01.2013 Klokken: 09:37 - http://b0rge.blogg.no/


Elise: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger