Rom inspirasjon

Hei!

En ting dere sikkert ikke vet om meg er at jeg har lyst til og ordne på rommet mitt HELE tiden! Og det er så slitsomt og gå rundt og tenke på hele tiden, jeg nevner det sikkert ikke (men det er så dyrt!!) men jeg har veldig lyst til det. Men jeg vet liksom ikke hvordan, siden jeg har lyst til og kanskje lysne opp rommet mitt. En ting er jo at det er så lite, også har jeg bare ett vindu. Så det er ikke så veldig mye og gjøre. En annen ting som også er et lite problem er at jeg har så mye tull på rommet at jeg tror kanskje jeg blir gaal! Tror kanskje jeg har alt for mye som jeg ikke har bruk for og som jeg ikke vet om.

En ting jeg har utrooolig lyst på en en printer så jeg kan kanskje henge opp masse masse bilder kanskje rett på veggen eller i mange fine rammer rundt på rommet og kanskje noen lys litt rundt om kring og sånt. Men jeg får se hva som skjer :) 

Dette er ikke akkurat kanskje jeg vil ha det, men dette er to veldig fine rom! Og jeg likte dem veldig godt, noe av det som er på disse to rommene har jeg veldig lyst til og ha noe lignende av eller det samme :) 

Liker du og ordne på rommet ditt? 

-emilie  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Jeg er en blid og glad jente, for det meste av dagen. 15 år, og kommer fra Fredrikstad! Jeg skrev før på bloggen, men jeg har gått over til en blogg hvor jeg viser bare videoer! Men jeg håper du liker bloggen min for det :) Legg gjerne igjen en kommentar! Kommenterer alltid tilbake

Norske blogger Norske blogger