September 2011

STOPPER FOR EN STUND

Heisann!

Jeg ville bare si at jeg stopper for en stund, jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ta slutt! Så jeg får bare se når jeg begynner å få lysten igjen! Så kanskje vi ses snart igjen :) Jeg håper selv at det ikke kommer til å bli så lenge til!Så da snakkes vi når jeg er tilbake!!

-borge

Video : info

Heisann!

Endelig kommer jeg med noe nytt, veldig rart at ikke bloggen har blitt lagt ned nesten! Men men..Nå kommer det ihvertfall nytt!Men ja som sagt, det kommer mere i kveld kanskje ;) 

-hva synes du ?

-b0rge 

Video ; julegaver

Heisann!

Nå kommer den endelig ;-synes?
-hva fikk du til jul?

-b0rge 

Kommer i morgen..

Heisann!

Jeg vil bare si at jeg ikke rakk å lage den videoen om julegavene i dag. Siden det var så mye som skjedde, så jeg hadde ikke tid! Men jeg skal lage den i morgen! Jeg LOVER!

Jeg har nesten akkurat sett den første CSI episoden 2012, er deilig at det har begynt igjen. Digger det programmet, en av mine favoritter. Den var ikke sånn kjempe skummel og "spennende" men den var litt kul det var den. Jeg har en serie som jeg driver å ser på, men den er fra 2002 - 2003 så det er ikke samma folka og sånn! Men det er nesten, det er bare at han ene som heter Grussom eller åssen han skriver navnet sitt, er ikke med. Også var det en annen dud. Og nå har det kommet to nye igjen, også har det gått ut en sånn mann som jeg likte veldig godt! Men men..

 

Et gammelt bilde, men jeg fant ikke noe annet..

BTW han Eric som han heter eller Greg eller noe som han heter på CSI han er min! For de som ikke vet hvem han er så er det han men den svarte genseren som sitter "inni" bilen! Hvis dere skjønte noe?

Da har jeg ikke noe mere å bable om i dag! Så da snakkes vi i morgen søte små :)

-hva har du gjort i dag?

-b0ge 

Yeah

Heisann!

Jeg har endelig fått iphone 4s, den kom i går. Jeg har bare ikke oppdatert meg! Tror ikke jeg gidder å ta så veldig mange bilder av den. Jeg tok den i svart også fikk jeg et deksel som jeg ikke viste at jeg skulle få en gang :D jippi!
Og det var med Justin Bieber på også, så jeg er i veldig lykkerus nå. Jeg skal en tur til Amanda kvart over 11. Veit det er tidlig, men ja..

Har vel ikke så veldig mye mere å si egentlig, haha! Tenkte jeg skulle lage en video over alt jeg fikk til jul. Grunnen til at jeg ikke har fått gjort det før nå. Er fordi mamma og pappa er skilt, og da får jeg ikke gavene min på likt. Så det er grunnen! Men jeg tror jeg kommer til å lage den i kveld hvis jeg får tid og jeg orker! hihi.

Så nå sitter jeg bare å hører på randome sanger siden jeg ikke har en dritt å finne på fram til jeg skal dra!Digger den ass! haha

-hva skal du i dag?

-b0rge