September 2011

Legge ned

Heihei!

En ting jeg har tenkt litt på nå er det og legge ned bloggen. Siden jeg er en ræva blogger, og det er ofte jeg ikke klarer og blogge bra! 
Jeg har ikke klart og blogge på lenge lenge lenge, og jeg vet rett og slett ikke om jeg gidder noe mere. Kan da hende at jeg begynner med og bare legge ut videoer på youtube. Men jeg får se hva jeg gjør, kan hende at jeg ikke gidder mer og bare legger ned bloggen. Altså da bare lar den være og ikke legger ut noe nytt eller så kan det hende at jeg fortsetter og da kjører fullt. Har litt bedre videoer og litt sånt også da få prøvd og få til bedre innlegg :)

Jeg får se hva jeg finner på, jeg tar meg nok kanskje en uke nå. Sånn at jeg får tenkt godt igjennom om jeg vil gjøre dette, om jeg har virkelig lyst til og holde denne bloggen på topp og oppdatere den eller om den bare skal bli helt sugen og ikke gidde mere.

Hvis dere kommenterer under her hva dere synes om min blogg og om jeg ærligtalt bør fortsette og blogge. Dere kan skrive akkurat det dere mener, for hvis jeg ikke får så veldig mange positive tilbakemeldinger så skjønner jeg jo det med en gang og at jeg da kanskje ikke bør holde på med dette her. Men vi får se :)

Så kommenter, så kanskje vi da snakkes!

-emilie