September 2011

Piercing

Hei!

En stund siden nå, har skjedd litt på de dagene! Jeg har blandt annet tatt piercing :D jippi!Grunnen til at jeg hat sånn på, er fordi det sikkert ikke skal komme noe skitt inn i hullet og sånt! Meen, jeg skal ta det av om ikke så altfor lenge! Og da bør jeg ikke gå med sånn bandasje ting over! Det gjorde ikke så vondt som jeg skulle ha det til, siden jeg var kjempe nervøs. Men det gikk veldig bra. 

Jeg har også fått meg en ny jakke : Den syns ikke så veldig godt på bilde, men det kommer sikkert noe outfit eller noe snart! Så da får dere se nermere på den. 
Men jeg tenkte jeg kanskje skulle ha en video, hvor jeg viser litt hva jeg har kjøpt meg og alt sånt siden jeg sluttet en stund og kom halveis tilbake igjen? 
Hva tenker du/dere om det? (kommenter i kommentarfeltet)

Så nå skal jeg snart dusje og ordne meg etter en god treningsøkt med min kjære mor! Etter det går det en tur til kjæresten min! :) 

Maybe vi snakkes senere i dag! 

-b0rge

bæsj

Hei!

Ja.. Emilie er tilbakeee! jippi. jeg er snart død tror jeg siden jeg er veldig veldig sliten! Har vært kjempe sliten hele uka egentlig.
Det er en video som jeg laget før jeg begynte og blogge igjen, som jeg tenkte jeg skulle legge ut.
Er fortsatt litt usikker, men vi får se!Dette blir ikke noe stort innlegg, kanskje det kommer et innlegg til i dag! Vi får se, jeg har gitarprøve i morgen, så jeg må øve litt på den! Hvordan jeg skal få øvd på det er et spm! 

Jaja, da må jeg gå og gjøre litt lekser! 

Vi snakkes senere everybody :))

-b0rge

Nytt design

Hei alle søte små! 

Ja, det har vært veldig dårlig oppatering i dag, men som man sier! Bedre sent enn aldri. Har ikke gjort så veldig mye i dag. Har ''vært påskeharen'' for lillebroren min på 6. Fikk jeg og da vettu, haha! Også har vi grilla litt, har vel egentlig ikke gjort så veldig mye mere! 

 
Veit random bilde fra google, men skulle legge inn et eget.. Men dataen min var fulstendig klikk og ville IKKE høre på meg. Så da gadd jeg ikke mere! 


Men det er en ting jeg har tenkt på og det er og bytte design? hva tenker dere om det? Siden jeg begynner og bli litt lei dette deignet,også savner jeg og ha header! hehe. Men.. det er et preoblem. Og det er at jeg ikke klarer og lage noen fine headere! Så jeg hadde blitt veldig glad hvis dere kunne ha laget noen til meg? 

Så da får vi bare se fremover hvordan det går med blogginga mi, og om jeg klarer og være flink med og holde dere oppdaterte og alt mulig! Jeg lurer også på om jeg skal lage en liten sminkevideo. Men jeg klarer som regel nesten aldri og lage sånne fine og gode videoer når jeg sminker meg! haha, men jeg skal prøve en gang til, så får vi se om den blir noe fin. 

Men dette hadde vært veldig veldig snilt av dere om dere laget en header eller noe til meg! Bare kommenter under, om dere vil lage. Så kan dere sende det på mail til meg : kuule-emily@hotmail.com! ikke mobb, jeg var liten når jeg lagde den!

Buuuuutttt, da snakkes vi senere alle søte små lesere :)

-b0rge 

Miss it

Heisann!

Dette er faktisk et innlegg igjen! Utrolig, veldig lenge siden sist! Men som jeg alltid får er at jeg ikke har lysten til og blogge. Jeg mister den helt, så orker jeg ikke også stopper det helt opp! Det var en periode hvor jeg hadde kjempe mange lesere. Men det gikk veldig fort ned, også fikk jeg ikke så mange kommentarer! Så det er sikkert også derfor jeg mistet lysten helt. Men nå er jeg tilbake igjen, skal prøve i hvertfall. Får bare se hvordan det går, men en ting som kommer til og bli anneledes er at det kommer ikke videoblogger via youtube. Jeg legger de bare rett inn på bloggen. Men grunnen til det er at det tar utrolig lang tid noen ganger med og laste de opp. Så når jeg først har fått lastet de opp, så er det nesten ikke noe vits i og legge de ut.Har egentlig ikke skjedd så veldig mye, har fått meg verdens snilleste kjæreste! Men det kommer jeg tilbake til. 
Jeg har skiftet sminken min en del og sånt, så jeg kommer også til og blogge om det! 

Men en ting jeg håper på selv, det er at jeg faktisk kan blogge for det beste en god stund. Uansett om jeg mister sansen litt, at jeg klarer og hente meg inn igjen!
Meen, det er også da en ting dere lesere på gjøre. Og det er at dere på kommentere og være innom. Kanskje ikke hver dag, men inni mellom. For det er så koselig å få lesere og kommentarer!

Så hver så snill, hjelp meg litt dere også! For jeg har savnet det en del. Når jeg gikk inn på bloggen så kjente jeg det med en gang. Jeg har også vært masse inne på youtube og sett på mange videoblogger,sminkevidoer og ja.. you name it!

Men da skal jeg bare si hei igjen! Og jeg håper vi kan få mange fine stunder sammen! :)

-hva synes du?
-vil du at jeg skal komme tilbake?

-b0rge