September 2011

Spørsmålsrunde!! LEGGER DEN UT EN GANG TIL

Heisann!

Da setter jeg igang jeg spørsmålsrunde :) Og da er det tid for og bare spøre i vei om alt fra klær til sminke til mat til ja.. alt du egentlig kan finne på :) 
Hadde vært utrolig koselig med mange spørsmål, alltid koselig! Usikker på om jeg kommer til og lage det på video eller ikke, men regner med at jeg lager det på video!

Ja.. da skal vel jeg egentlig ikke si så veldig mye mere jeg, enn at jeg setter jobben over til dere :) (Veit jeg har lagt ut dette bilde før, men ja.. bare tok et :) haha)

Såå, SETT I GANG :D 

-emilie

Chille kveld

Heisann!

Nå sitter jeg bare hjemme og chillern max, har ikke noen ting og gjøre for tiden! Sitter og venter på at Norske talenter 2012 skal begynne igjen :)
Også er det jo MGPjr 2012 i morgen, så det er litt og følge med på. Regner jo da med at jeg ikke får tid til og se på MGP i morgen men.. siden i morgen skjer det en del! For jeg skal nemmelig i bursdag og alt sånn i helga! Just a picture! haha 

Men da skal jeg bare kose meg videre jeg, så snakkes vi senere i kveld :) 

-emilie

Video - info

video:film fra 30


Hello!

Da kom det en video vettu, dere får jo egentlig vite det ''meste'' der! Så håper dere liker videoene, så snakkes vi :)

-emilie 

Goooooodd night!

Heisann!

Da tar vi kvelden her, begynner og bli nok så trøtt og sliten nå ja! Så jeg tror jeg bare sier byebye og god natt jeg :)

 

-emilie

Treniing!!

Hei!

Om ikke så alt for lenge så stikker jeg på trening, var på trening på mandag også :) Og det var utrolig deilig komme tilbake igjen! 
Sykt vondt i alle muskler og over alt i over kroppen, men det er fordi jeg begynner og bruke masse muskler igjen som jeg ikke har brukt i sommer! 
Men jeg skal nok komme meg igjennom det for det, det var ikke så slitsom som jeg trodde det skulle bli! Men ja, det var jo selvfølgelig litt litsomt, det pleier det alltid og være sånn når man begynner etter sommer'n igjen :) 

Nå må jeg stikke og begynne og gjøre med klar, siden jeg skal nemmelig ta bussen! Og den bussen er ikke AKKURAT til riktig tid, haha. 

Snakkes da.. 

-emilie 

CSI

Heisann!

Jeg prøvde meg på og lage en videoblogg i stad, men njææ. Ble ikke sånn super duper bra så nei, tror ikke den kommet ut!
Men nå skal jeg bare slappe helt av resten av kvelden også skal jeg se litt på CSI tenkte jeg :) Siden jeg har jo den serien min som jeg ikke har sett på en stund :)
Så da er det vel egentlig bare og lene seg tilbake i senge og nyte episodene :)
Se her ja.. her er vi så glade over at det er så mange episoder!

Så da snakkes vi senere i kveld! Ha fortsatt en fin dag/kveld. 

-emilie

Lekser og kos!

Heisann!

Da har jeg endelig kommet hjem fra endelig en skole dag :) Og jeg skal sette i gang med og gjøre litt lekser :)
Skal nok kanskje en tur til byen med kjæresten etterpå, siden han er hos tannlegen og sånt nå! Stakkars, (tannleger er ikke gøy), lykke til! haha

Så da skal jeg kose meg med litt lekser + litt mat :) 

-emilie

Videoblogg - sminke

Hei!

Okei, ja.. tro det eller ei! Men endelig så kom videoen opp, og her har dere den :) 
Jeg håper dere liker den, så snakkes vi i morgen!


video:mvi4577

-
emilie

Video er på vei

Heisann!

Nå sitter jeg og venter og venter og venter! Ja.. Aner egentlig ikke hvor lenge jeg har venta! Men en video var ferdig for det blir ikke to deler forklarer i den andre delen av videoen hvorfor :)

Jo.. Jeg lastet den opp, lot den stå mens jeg var på trening! Men det viste seg og være feil video eller noe!! Går det ann?! Så da må jeg vente enda lenger! JIPPI!

Men jeg skal ikke klage noe mere, ville bare si at ja, det er video på vei til dere! :)

Så da snakkes vi når det kommer video!

-Emilie (btw mobilblogging)

Sminke - hva jeg bruker hver dag

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle lage et lite innlegg om hva jeg bruker av musikk hver dag :)
Bruker ikke sånn veldig mye, men bruker vel kanskje sånn ca like mye som alle andre på min alder bruker!

ja.. her har dere da fått sett litt på hva jeg bruker!
Kan jo skrive opp under hva og hvor det kommer fra :) 

Svart kost med ''diamanter på'' - tror det er kabuki brush ting, ja.. same shit! Nilens Jord, Powder no. 110 
Stor kost - H&M
Andre svarte kost - Topp 
Foundation kost - clinique

Fitme! Maybelline New York - H&M
Stay Matte, pressed powder - H&M
Blush - Viva La Diva 
Eye Shadows - H&M (bruker det som en ja.. hightlight hvis det er det vi kaller det! i skinnbeina, tinningen, nesa og haken) 

Consealer - Viva La Diva (våt og stick) 
Foundation - Viva La Diva 

Da håper jeg dere likte det :) Så snakkes vi :) 

-emilie  

love my background!

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle vise dere bakgrunnen til dataen min, elsker den! Det er faktisk den første som jeg har lagt som jeg faktisk blir skikkelig fornøyd med!
Det er egentlig veldig enkelt, bare og finne noen bilder av det som du synes er kult eller noe som innspirer deg! Også lagrer du dem, legger de inn i picasa også inn i kollasj tingen! Også setter du de ''sammen'' også ja, hvis du vil ha tekst som jeg har gjort på min, så bare velger du den skrifta du vil ha også farge!

Som dere ser sa har jeg tatt min litt gjennomsiktig. Og det er fordi jeg vil ikke ha den så sterk over bildene min.Så ja.. sånn ser da min bakgrunn ut :) Håper du liker den! Skriv gjerne under hva du synes!

-emilie

Tidlig oppe

Heisann!

Var egentlig tidlig oppe i dag, var vel oppe ja.. rundt kvart på 9 :) Har bare slappet av og sånt siden det. Skal ned i båten og rydde ut litt, siden vi har kjøpt oss en annen båt som er mye større også skal det komme noen og se på den og alt det der! Og da må man rydde litt vettu, og da sa jeg at jeg kunne hjelpe til litt :) 
Så jeg skal ned der, skal sikkert ikke så veldig mye mere! Har ikke planlagt noe enda! Men vi får se hva dagen bringer :)


(Uten sminke og morgentryne) 

Så da snakkes vi senere :) 

-emilie

Turen turer til han fattern!

Heisann!

Om ikke så alt for lenge, så tar jeg turen til pappa. Skal bare være der til søndag, kommer heller ikke så veldig sent hjem og sånt så ja.. Det blir blogging!
Siden pappa og dem skal til ja, et eller annet varmt land! Jeg vil også være med!! :) haha

 
Så ja.. da snakkes vi når jeg er hos pappa! 

byebye så lenge :) 

-emilie

Matdigg

Hei!!

Da sitter jeg her og spiser nok en gang, og denne gangen :NUUUDLEER!! namnam, synes det er så godt :) Jeg har biff, og den som jeg spiser nå er fra Sverige.
Men synes den med kylling fra Norge er best! :)

Da snakkes vi, skal rydde litt også skal jeg pakke + vaske bad!
Så heijdå så lenge.

-emilie 

Aktivitetsdag

Hei!

Da sitter jeg her igjen jeg da, og bare slapper av. Ganske sliten i kroppen kjenner jeg, siden jeg har da vært på skolen i dag i 6 timer også dro jeg hjem, var hjemme i ca 15-20 min, også dro jeg på trening med mamma fra litt før halv 4 til ca ti på halv 5 også tok vi bussen hjem! Så nå kjenner jeg at jeg er sliten i kroppen.
Tenkte jeg egentlig bare skulle skrive dette innlegget for og oppdatere litt jeg :) Også skal jeg fortelle litt om i morgen.

I morgen så har vi da aktivitetsdag på skolen som jeg har skrevet i overskirften, regner meg at alle vet hva det er så jeg fortelle ikke det.
Egentlig så synes jeg det er litt kost meg sånne ting, for da kan vi liksom gå rundt i grupper og sånt også kan vi gjøre forskjellige ting som vi har lyst til og gjøre!
Vi har pleid og hatt med sykkeltur hvis jeg ikke husker feil, men tror faktisk ikke det skal være det i går noe som egentlig er ganske greit. For den sykkelturen er egentlig veldig slitsom! Men ja.. sorry for at det ikke blir så veldig mange bra bilder og sånn for tiden, men det er bare fordi jeg ikke orker og ikke gidder og driver og drasse med det over alt og ta bilder også legge de over og så ja.. hele den regla der! 

Men jeg får bare håpe på at jeg orker det snart, og får tatt noen bilder! Som jeg også har sagt før så har jeg tenkt til og kanskje lage et innlegg. Hvor jeg legger ut litt bilder som jeg har tatt i sommer. Så det blir et lite bildedryss av sommeren! Kanskje litt sent? Men..Hva sier man? Bedre sent enn aldri :)Så da snakkes vi alle sammen! :) 

-emilie

Opptatt

Heisann!

Grunnen til at det ikke har blitt noe blogging i dag er fordi når jeg kom hjem spiste jeg litt og diverse + at jeg sov litt siden jeg har vært veldig trøtt etter skolen de dagene som har vært! Også har jeg gjort lekser og alt det der, har også hatt besøk i dag av en venn av meg som heter Emma! Så nå sitter jeg egentlig bare her og ser på politiet jeg vettu på youtube, skal snart ned og ta meg noe mat!Så ja.. da snakkes vi sikker litt senere i kveld, eller så snakkes vi i morgen! Da skal jeg ned jeg og ta meg noe mat føre jeg sulter, haha

-emilie

Trekt bøker

Heisann!

Nå er det endelig ikke lenge igjen til jeg er ferdig med og trekke bøkene min :) Har trekt 5 bøker i dag også trekte vi 4 bøker i går. Tror jeg har igjen to bøker eller noe jeg! Så jadda, grunnen til at jeg ikke har fått blogget før nå er fordi når jeg kom hjem så slappa jeg litt av også tok meg mat + at jeg hadde vondt i hode! Har små vondt nå også. Gjorde litt lekser også så jeg litt på polititet på youtube (digger det). Så nå sitter jeg her og bare slapper av litt og koser meg med litt frukt og skal fortsette med politiet!

 Så da skal jeg bare fortsette og kose meg jeg, også snakkes vi! 

-emilie

Hjemmefra trening og chill

Heisann!

Jeg har kommet hjem fra trening, det er en liten stund siden nå da.. Men det var utrolig deilig, tenkte jeg skulle trene på onsdag, torsdag,fredag og søndag denne uka! Så får jeg friska skikkelig opp føre den onkelige treningen begynner! Siden den begynner vist ikke før neste mandag :) Men ja, kommet hjem fra trening, utrolig deilig, sliten og nå skal jeg vel snart ta meg litt mat og bare slappe helt av kanskje se en film føre det blir kvelden!Skikkelig stolt over dotten min her ja! haha. 

Men da snakkes vi everybody! løve you!! 

-emilie

Et stykke glad jente

Heisann!

Kommet hjem fra skolen, gjort lekser, spist og nå slappe av føre turen går til trening :) Dere aner ikke hvor deilig det var og komme tilbake igjen, se alle de fjesene! Gjorde meg rett og slett lykkelig!! Fikk da ny brakke og nye plasser og alt sammen, så nå sitter jeg endelig ved vinduet. Noe jeg har ønsket veldig lenge + at Maria (venn) sitter bak meg og en som heter Håvard sitter ved siden av meg :) Så dette skal nok gå bra, haha

 

Ja.. så glad ble jeg! haha, men da får dere fortsatt ha en fin mandag, så snakkes vi føre jeg drar på trening, og etter at jeg har kommet hjem! 

-emilie

Skolen start

Heisann!

Da er det endelig skolen igjen da, skal bli deilig og komme seg på skolen igjen! Føler jeg har sagt det veldig mange ganger nå, haha! Men ja, komme seg tidlig opp, ååå, deilig! haha. Men ja, da sier jeg god natt jeg, så snakkes vi i morgen!  Natta and sov godt alle sammen! Lykke til med nytt skole år alle sammen, siste skoleåret for meg så (ungdomsskolen) 

-emilie

Kjæresten!

Heisann!

Da skal jeg snart endelig (snart endelig, den var ny) dra til kjæresten min igjen! Skal bli deilig og få sett han, har ikke vært med han på en uke, siden det har vært så mye og gjøre for begge av oss! Han mest da, men ja.. det er jo bare sånn man må respektere :)
Så det blir nok ikke noe innlegg føre jeg kommer hjem fra han, kommer hjem rundt ja.. 10 tiden tror jeg. Også skal jeg finne frem ting til i morgen, for da begynner jo skolen igjen! Også skal jeg ordne mat og kanskje spise litt og slappe helt av. Synes denne sommeren har gått så utrolig fort at det går ikke ann, husker kjempe godt at yes endelig er det sommerferie. Mens nå begynner vi på skolen igjen!

Jaja, det er bare og hoppe i det. Med masse lekser, prøver og ja, alt mulig man kan forestille seg :)


( nesten ikke sminke, i know) 

Men ja, tenkte jeg skulle lage en liten video. Legger til litt bilder og sånt, av de fleste bildene og sånt som jeg har tatt i sommer. 
Kommer også snart en annen video, men det sier jeg ikke helt enda hva er :) hahaha

Så da får dere fortsatt ha en fin dag videre, også snakkes vi i kveldinga!!

PS: HUSK SPMRUNDEN :))

-emilie

Spørsmålsrunde

Heisann!

Da setter jeg igang jeg spørsmålsrunde :) Og da er det tid for og bare spøre i vei om alt fra klær til sminke til mat til ja.. alt du egentlig kan finne på :)
Hadde vært utrolig koselig med mange spørsmål, alltid koselig! Usikker på om jeg kommer til og lage det på video eller ikke, men regner med at jeg lager det på video!

Ja.. da skal vel jeg egentlig ikke si så veldig mye mere jeg, enn at jeg setter jobben over til dere :)(Veit jeg har lagt ut dette bilde før, men ja.. bare tok et :) haha)

Såå, SETT I GANG :D 

-emilie

Legger det ut en gang til!! 

Jhonatan Kalsnes

Heisann!

Jeg tenkte jeg skulle snakke litt om en gutt som heter da Jhonatan som det står over! Regner med at det er en del som vet hvem denne gutten er, for dere som ikke vet det så er det en gutt som tegner tegninger av kjente kjendiser! Blandt annet da også Justin Bieber. Dere tror ikke før dere har fått sett det, han er en helt utrolig tegner. Det er akkurat som og se et bilde. Det har blitt lagt ut en video på youtube, hvor han snakker om nettopp da og tegne og om livet sitt. Jeg synes dere heller skal ta en titt på denne videoene under her enn og lese om alt det bable jeg har og si om han nå.

Så se og nyt sier jeg bare!! Håper dere liker den! Så snakkes vi :) 

-emilie 

Kjoler fra Nelly

Heisann!

Tok en liten titt innom nelly.com, veldig lenge siden jeg har vært der inne! Også titte jeg litt på kjoler, hver eneste gang jeg er der inne så blir jeg så forelsket i kjolene dems! Kunne kjøpt nesten alle kjolene der, hvis jeg hadde hatt masse penger!
Så her er noen av de jeg plukket ut som jeg synes var kjempe fine :)
Håper dere liker det!


379,- 


577 ,- 


499,-


499,-

Synes alle var utrolig fine! Hvis jeg skulle ha plukket ut en eller to som jeg synes var finest. Så ville jeg ha valgt på 1. den til 499 (rød) 
Også den 2. ville vært den andre til 499 (hvit)! Siden den vite kunne jeg liksom brukt til bursdag,fest, sommer, neeesten skolen og sånt :) 
Mens den rød er mere til bursdag,fest,jul, nyttårsaften og den veien! 

Hvis jeg hadde hatt litt penger, så hadde jeg spurt mamma tvert om jeg kunne ha kjøpt meg en av kjolene, haha!
Men ja, da snakkes vi senere! Unnskyld for at det ikke har kommet noe får nå, jeg og mamma var ute og kjøpe litt diverse til skolen også skulle jeg egentlig skrive et innlegg føre jeg dro men det glemte jeg helt! Så jeg må bare beklage det :) 

Ja, da var det vel egentlig ikke så veldig mye mere! Så får dere fortsatt ha en fin lørdag og kose dere masse nå føre skolen begynner igjen :)
Når begynner/begynte dere? Vi begynner da på onsdag :) Gleder meg litt til og komme tilbake igjen, få se alle venner! 

Men NÅ, skal jeg ikke si noe mere! Hahahaha!! 

Snakkes da. 

-emilie

Blogger jeg leser!

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle skrive litt om hvem blogger jeg leser til daglig! Det er en del blogger, så det er vel egentlig bare og starte :)

L0ve.blogg.noErica er en super super super søt jente, og ikke minst pen!
Jeg synes hun blogger veldig bra og hun har veldig store og klare bilder!
Hun skriver også veldig bra, og når hun kommer med en video så blir jeg helt avhengi! 
Jeg elsker stilen hennes, hun har en veldig trendy stil hvis det er sånn man sier det! Jaja, det er helt klart at hun følger med på hva som er mote og ikke! 

Så jeg vil egentlig si at ja, jeg elsker bloggen hennes! Og jeg har fulgt henne lenge. 

AuroraMohn.blogg.no Hun er veldig pen og skriver veldig bra! Synes videoene hennes ver veldig fine og noen ganger så er de veldig morsomme! 
Egentlig ikke noen ganger, men egetlig veldig ofte! Det er vel noe av det samme som jeg skrev hos Erica, liker stilen hennes utrolig godt
og ja... har ikke lest bloggen hennes så veldig mye! Men har lest den en stund nå, og kommer til og lese den i en lang tid fremmover :) 

Så ja, alt i alt! Liker den utroolig godt :) 

Martheborge.blogg.no 


OMG, en ting! Jeg ELSKER stilen hennes, den er så utrolig kul! Hun er også en utrolig søt og pen jente :)
Skriver veldig fint, og jeg liker bildene hennes utrolig godt! Har heller ikke lest denne bloggen utrolig lenge, men jeg har lest den
nok så jeg har blitt veldig ''glad'' i den! Så jeg har lest den en god del i det siste :) 

Alt i alt, veldig fin og koselig blogg!!

Mammatilmichelle.blogg.no 

Først vil jeg si at hun er en utrolig sterk jente, hun har klart seg igjennom ikke bare hva som helst! Så det skal jeg støtte henne med.
Hun var bare 14 år gammel når hun ble gravid, jeg er 14 år nå. Og jeg kunne ikke sett for meg at jeg skulle ha blitt gravid nå!
Skriver fint og bra også liker jeg veldig godt bildene og videoene hun legger ut :) Itillegg til at hun har en utrolig skjønn og vakker liten jente!
Her hos henne også, jeg liker stilen hennes veldig godt! 

Alt i alt, veldig bra blogg! Støtter deg :) 

xingarx.blogg.no 

Veldig sterk og søt jente! Det var stesøstra mi som viste meg bloggen hennes, ho når hun sa at hun egentlig var en gutt, så sa jeg: 
nei, tuller du?! Det kan hun ikke være? For ja.. jeg trudde faktisk ikke på det helt i førsten. Siden jeg synes hun så ut som en helt normal jente. 
Men ja.. jeg synes at hun har en fin blogg, liker videoene hennes veldig godt! Liker at hun har videoblogg så ofte som hun har det. 
Så det er et stort pluss :)) 

Alt i alt, sterk og søt jente som jeg liker bloggen og videoene til!!

Tcmn.blogg.no 

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke likte bloggen hennes i første, men nå liker jeg den egentlig veldig mye mere!
Synes hun er utrolig søt og pen og hun virker snill! Her også, liker stilen hennes utrolig bra! 
Og ikke minst, jeg digger øynene hennes og håret hennes, elsker deeett!!!! Når man kommer til videoene hennes, så synes jeg.. 
liker videoene hennes men det er ikke sånn at jeg kan sitte kjeeeempe lenge og se på de! Ikke hat meg, sier bare min mening :) 
Men jeg liker videoene hennes uansett!

Alt i alt, liker bloggen hennes og ja, det mest med hun :) 

Siste, tuvaw.blogg.no 

Tuva, hva skal jeg si? Du er en utroolig pen og søt jente! Du skriver bra, og jeg liker det du skriver og legger ut på bloggen din!
En ting jeg liker spesielt med deg, det er håret og kroppen din! Du har en utrolig fin kropp og jeg kunne gjerne hatt håret ditt :) 
Jeg liker også bildene dine veldig godt, siden de er så klare og store! Så det er veldig fint, sånn at man kan se hva det er bilde av!

Alt i alt, veldig søt blogg og veldig søt jente :) 

Ja... da håper jeg dere likte det dere fikk se, også kommenter gjerne under om noen tips til hva jeg kan blogge om! 
Hvis dere har noen spm, så er det bare og stille :) Svarer på det mest!

Da snakkes vi alle bloggere!

-emilie

Meet some friends

Heisann!

Om ikke så alt for lenge nå da, skal jeg ut og treffe noen venner fra klassen! Skal bli deilig og møte noen venner igjen, lenge siden.. Sånn ihvertfall fra klassen og sånt, siden Amanda går nemmelig ikke i klassen min :/ Men ja, jeg drar om ikke så alt for lenge. Tenkte at det var greit og oppdatere dere føre jeg drar skjønner dokke! haha :) Jaja, men da skal jeg ta meg en liten matbit også kle på meg og stikke jeg da!Så da snakkes vi når jeg kommer hjem mest sannsynlig ;) Ha fortsatt en fin dag! 

-emilie

Moves Like Jagger

Heisann!

Sitter her og chillern for meg selv, og hører på musikk! Hørte en sang i en av xingarx sine videoblogger. Synes den var litt kul, fant ikke helt den han hørte på men det var noe lignene. Og det var Moves Like Jagger i speed up verson!  Så tenkte hvis dere har lyst, så kan jo dere høre den også? :) Ja... her er den da, hva synes du?

Dere får ha en fin dag også snakkes vi om ikke så lenge regner jeg med :)

-emilie 

Chillern og grillern!

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle legge ut et lite innlegg, siden jeg ikke har blogget så veldig mye fra før av i dag :)
Sitter her i senga og ikke gjør så veldig mye, bare chillern og slapper av med film! Sitter og ser på Jack and Jill, synes den er så kul!!

Skjønner ikke helt hva som skjer, men jeg får ikke lastet opp bilde.. Aner ikke hva som skjer, men det står ihvertfall noe med at det ikke funker.
Så da får det bare bli ett litt kjedelig innlegg men, ja.. Vi klarer oss ikke sant? :)

Har ikke noen andre bilder heller skjønner dere, også vil jeg ikke akkurat ta et bilde fra google heller!
Håper dere skjønner, så får dere fortsatt ha en fin kveld videre!

-emilie 

Trene litt

Heisann!

Da går jeg ut for å trene litt, må få opp litt kondis og litt av hvert nå som det begynner og nærme seg trening og skole og alt det der!
Er sikkert gal nå, men skal bli deilig og komme tilbake igjen! Få inn alle rutene, fylle ut dagene og alt sånt! Ikke alt er like morsomt selvfølgelig, som lekser og alt sånt men det må jo gjøres det også!Så da snakkes vi når jeg kommer tilbake :) 

-emilie 

Goooood Frokost!

Heisann!

Da har jeg vært på butikken og kjøpt meg litt frokost! Så nå skal jeg kose meg med mat, skolebrød og yoghurt!
Namnam.. Da er det bare og kose seg videre da :)Pleier du og kjøpe deg frokost på butikken? Jeg selv pleier ikke og kjøpe meg den ofte! Egentlig veldig veldig sjeldent :) 
Jaja, da får dere fortsatt ha en fin dag! Så snakkes vi :) 

-emilie

fotballkamp

Heisann!

Om ikke alt for lenge så skal jeg på fotball kamp, det er stelillebroren min som skal spille kamp! Som jeg har hørt og forstått så er det bare treningskamp :)
Det ble vist ikke noen bilder fra turen til Kongsten i dag! Men ja.. snakkes etter på :)

Nå må jeg stikke!!

-emilie 

Kongsten i dag også

Heisann!

I dag skal jeg faktisk på kongsten i dag også, skal bli deilig og bare slappe av og kose seg. Og da selvfølgelig sole seg litt, må jo prøve og bli litt brun også til jeg skal begynne på skolen igjen! Skal sammen med Amanda og lillesøsteren hennes i dag også, skal også møte noen som heter Tiril og Helene :)Neida, så da snakkes vi når jeg kommer hjem igjen fra kongsten! :) Tar med kamera i dag også!

-emilie

Film

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle snakke om en film som jeg nettopp har sett, synes den er kjempe søt og veldig morsom! Den heter på engelsk The Parent Trap og på norsk heter den da Foreldrefellen! Hvis det ikke er noen som har hørt om den, så kan jeg jo da fortelle litt om den! Det er da en leir som de dro på som da er bare for jenter. Ingen av dem vet at de er der sammen, og de vet ingen ting om hverandre i første. De heter da Annie og Halley, de er da på en mystiskvis tvillinger. Dem finner det ut helt til de kommer i samme hytte med hverandre, siden ja.. dere for se selv hva som skjer for at de havner deg! Ender da opp med at de begynner og snakke med hverandre etter å ha ertet, kranglet og ja.. alt de nå kan finne på med hverandre!

Snakker om hverandre og finner ut helt til slutt at ja, de er i familie og ikke nok med det! De er også tvillinger, som dere sikkert vet så er det ikke to personer om spiller i filmen, Lindsay Lohan spiller begge rollene! Mammaen og pappaen ble skilt og de har ikke sett hverandre på 11 år. Helt til Annie og Halley begynner og pønske ut ting og får til ja.. får de dem sammen igjen? Eller får dem dem ikke sammen? Jaja, det får dere finne ut.

Jeg fortalte ikke alt sammen, og ikke helt i rekkefølge heller! Hvis dere leste dette og synes den hørtes spennende ut? Ja, hvorfor ikke bare se den? :)
Som jeg sa over, jeg synes den er kjempe søt og veldig morsom! Så jeg annbefaler denne filmen, det er laget i 1998 men ja.. Det har da ikke noe og si :)Ja.. Håper dere likte det jeg kom med! Så snakkes vi :) 

-emilie

Kongsten - bilder

Heisann!

Da kommer det bilder fra Kongsten som jeg snakket om skulle komme, og ja.. Nå kommer de :) -

 


Anbefaler de! Dem er kjeempe gode :) 
Ja.. ser jo hvem som er brunest her, <- - Amanda and there is me - - > haha

Ja.. det var da noen bilder, håper dere likte det! Så snakkes vi senere ;) 

-emilie

KoooNgSTen

Heisann!

Da stikker Amanda og jeg til kongsten vi, Amanda har også med seg lillesøsteren sin! Så dette skal bli koselig, utorlig deilig og bare ligge og sole seg, bade og ja.. Slappe helt av i solsteiken! Men da må jeg nesten stikke, eller så rekker jeg ikke bussen! upps :/ haha, men da snakkes vi når jeg kommer hjem, kamera er med vettu! Så det blir bilder ;)

Rekker ikke bilde nå, men ja.. kommer jo senere!

-emilie 

Innkjøp

Heisann!

Jeg var en liten tur i byen, siden det er sånn ''tilbud'' aktig ting på BikBok, hvor du kan kjøpe et par jeans også kan du velge noe valgfritt opptil 199 ,-
Som jeg da skulle gjøre, men når jeg endelig fant meg en buksetaits ting, som kosta 200 kr som jeg tenkte jeg skulle også skulle jeg kjøpe en topp ved siden av. Jeg trudde at det skulle funke og ''kjøp'' begge deler men det gjorde da ikke. Og jeg hadde bare med bekrenset med penger. så det ble bare en ting! Nemmlig denne herlige og gode ''buksen''Likte veldig godt glidelåsene som er på den! Synes det ble utrolig kult på :) 

Ja.. håper dere likte det, så snakkes vi senere!

-emilie

Inspirasjon

Heisann!

Tenkte siden jeg ikke har så veldig mye annet og blogge om, hvorfor ikke bare legge ut noen ''mote'' bilder! Synes det er så kult og søke på bilder som har med klær og fashion og alt sånn og gjøre. Kanskje få litt inspirasjon og sånt! Søkte litt rundt på google, og fant noen kule bilder :)

Tenkte at jeg kunne dele dette med dere, og kanskje få noe respons tilbake på hva dere synes om bildene?
Fikk dere noe inspirasjon? 

Ja.. håper dere likte det :) 

-emilie

Litt bilder

Heisann!

Da kommer det litt bilder, siden jeg og Amanda har vært ute og tatt litt bilder i dag :) Tenkte det kunne være et lite bildedryss men også en liten outfit i sammen slengen? Så ja.. da er det vel bare og starte :)


Skjorte : BikBok 
Shorts : GinaTricot 
Sko : Converse 
Øredobber : usikker 

Håper dere likte det, så snakkes vi!

-emilie

Ny dag nye muligheter

Heisann!

Da var det enda en ny dag, og vi kommer nærmere og nærmere skolen igjen! Ikke akkurat gøy det greine der, gruer meg veldig til og begynne på skolen igjen.. På grunn av eksamen, haha! Vet det er utrolig lenge til, men når vi først har begynt på skolen så går alt så utrolig fort og ja.. Vi er faktisk i 10 klasse alt, husker fortsatt første dagen jeg kom på ungdomskolen og skulle begynne i 8 klasse. Ja.. det var liksom WOW! Men får vel bare ta det som det kommer :)

I dag skal vi ha gjester, skal grille og kose oss! Kjæresten kommer også en liten tur, så det skal bli koselig :)Så da skal vi sikkert bare slappe av eller så kan det hende at vi går ut en liten tur eller noe, veldig fint vær i dag så! 

Da snakkes vi senere vettu :)

-emilie 

Kost hos Amanda

Heisann!

Nå sitter vi bare og chillern og senga med litt godis og tv! Jeg/vi var på butikken siden jeg skulle kjøpe meg en film som er der! Den heter Jack and Jill, den er utrolig kul og utrolig morsom! Vet ikke om vi skal finne på så veldig mye mere, skal vel bare slappa av og kose oss masse!

Blir ikke så veldig mye mere i kveld tror jeg, må bare beklage det! Men det kommer jo litt i morgen også!
Så da skal vi bare fortsette og kose oss med denne jente kvelden så snakkes vi vettu!Blir bare et lite bilde fra google dessverre! Men håper det går greit for det? 

-emilie

Stikker til Amanda

Heisann!

Da stikker jeg til min kjære venn Amanda, skal sove over der i natt :) Endelig skal det bli litt jentekveld igjen, lenge siden nå!
Vi skal også på kino en liten tur, så det blir sikkert blogging før og etter kinoturen!

Så da snakkes vi senere, vettu! Tror faktisk det kommer en video til i kveld også :) Så det er bare og glede seg!

Ha en fin dag videre og en fin kveld :) 

-emilie

Video - innkjøp fra i går

video:mvi4468

Hei!

Da var det video igjen vettu, fått skikkelig dreisen på det nå! haha :)
Ja.. håper dere liker den!

-emilie 

Ost og kjeks

Heisann!

Nå har vi akkurat vært en liten tur i sverige, og nå skal vi kose oss med litt kjeks og ost! Det er utrolig godt, dere bør prøve det :)Så da snakkes vi senere, skal lage en video i dag også! Siden jeg var ute og shoppet litt i går, så tenkte og vise det på video :) 

Da prekæs vi som vi sier i Fredrikstad!

-emilie

Videoblogg

video:film fra 10

Hei!

Ja.. bedre sent en aldri vel? Her er videoen jeg skulle legge ut føre jeg dro til kjæresten, som det ikke ble noe av :/
Håper dere liker den!

-emilie 

Først byen så kjæresten!

Heisann!

Jeg går bare rett til pointet jeg, skal da til byen om ikke så veldig lenge.. Skal ikke gjøre noe spesielt der, skal bare titte litt også kan det hende at jeg kjøper meg et sånt deksel som jeg har sett på, på glitter! Det er kjempe søtt, og jeg likte det kjempe godt! Hvis jeg kjøper det, kan jeg vise deg i kveld når jeg kommer hjem fra kjærrsten.
Har egentlig lyst på nye converse også men.. haha! Jeg har ikke råd til det enda, også synes sikkert mamma at jeg har så mange fra før av :(

Kanskje det kommer en video føre jeg drar også, og kanskje en når jeg kommer hjem! Har spilt inn sminkevideo, men den ble ikke så utrolig bra. Men lurer på om jeg bare skal bruke den for det! Sminkevideo er sminkevideo er det ikke sånn man sier?Så da snakkes vi om ikke så altfor lenge sikkert!! 

-emilie

video - favoritter

video:mvi4446
Heei! Da er det faktisk en video, tro det eller ei! Men jeg har endelig klart og fått rumpa opp av senga og fått laget en video!
Denne handler da om mine favoritter, jeg sier jo da i videoen hva slaks favoritter det er. Tok det i bloggverson denne gangen, blir nok noen youtube versoner også.
Ja, håper dere liker videoen.. ja.. 

-håper dere likte den!

-Emilie

video - favoritter

Heei! Da er det faktisk en video, tro det eller ei! Men jeg har endelig klart og fått rumpa opp av senga og fått laget en video!
Denne handler da om mine favoritter, jeg sier jo da i videoen hva slaks favoritter det er. Tok det i bloggverson denne gangen, blir nok noen youtube versoner også.
Ja, håper dere liker videoen.. ja.. 

video:mvi4446

-håper dere likte den!

-Emilie

Aner ikke hvorfor det er stort mellomrom her...  

Bildedryss

Heisann!

Hadde bare en liten photoshoot med meg selv på rommet, siden jeg ikke hadde så veldig mye annet og gjøre! haha ;)
Så her kommer da et LITE bildedryss !

Jaja, nå ble det kanskje ikke så LITE som jeg skulle ha det til :) haha! Men det går bra, bedre en for mye en for lite ikke sant? yepp!
Da snakkes vi senere!

-emilie 

Frokost time!!

Heisann!

Da var det endelig tid for litt frokost! Denne gangen valgt jeg og kjøre det sunt, okei, kanskje ikke så sunt da! Siden det er dressing som dere ser, men alt det andre er jo relativt sunt.. er det ikke? Joda :))

Hadde vel engetlig ikke noe mere spesielt babbel og snakke om, skulle bare vise dere den goooodeee forkosten jeg hadde! Hahaha :) 

Snakkes da ;) 

-emilie

Til kjæresten

Hei alle sammen!

Nå har jeg endelig kommet ut av slække klærne og fått på meg noen vanlige klær! Siden jeg skal nemmelig snart dra til byen og så dra til kjæresten! I går så hadde vi faktisk vært sammen i 5 måneder! Synes tiden flyr jeg, det går så fort at det går ikke ann! Tenk snart er det snart skole også, guuud.. gruer meg!!
Men det er ikke akkurat det jeg skal tenke på nå, skal bare nyte dagene og finne på masse gøy og fint.

Tenkte for at innlegget ikke skulle bli altfor kjedelig så kan jeg jo bare slenge inn noen bilder! Kommer nok kanskje outfit bilder også i dag, hvis jeg er så flink og ikke så lat og komme meg ut og få tatt litt bilder! Jeg har jo også sakt at jeg kanskje skal lage et par videoer, og ja.. det skal jeg fortsette og si! Det er bare det og få gjort det, haha. Hos meg som dere sikkert har sett før, så redigere jeg ikke videoene mine! Siden det er ikke akkurat min sterkest side, så jeg må bare beklage det :) 

Men da skal ikke jeg bable så veldig mye mere om masse tull og tøys! Så da snakkes vi senere vettu! ;) 

-emilie

hjemme!

Heisann!

Da har jeg endelig kommet hjem igjen vettu, jeg har jo vært på båttur i over en uke så jeg har da ikke fått blogget siden jeg har ikke fått tilgang til internett i det hele tatt! Jeg kom hjem i går, men i går så hadde jeg ikke tid til og blogge noe særlig siden jeg dro til kjæresten nesten med en gang jeg kom hjem + at jeg har ''pusset'' opp rommet mitt. Utorlig fint og kjempe fornøyd med hvordan jeg har det nå.. kanskje jeg skal filme det? hvordan det er nå? også kan jeg legge ut en video om hvordan det var? ka synes dokke?

Ihvertfall det kommer et innlegg hvor jeg legger ut de beste bildene som jeg har tatt på hele turen, det er utrolig mange bilder som jeg har tatt. Så det kommer til og bli vanskelig og velge bare noen av dem for at det ikke skal bli for mange! Skal prøve så godt jeg kan og blogge så bra så mulig også tenkte jeg og lage en liten video hvor jeg viser alt som jeg har fått eller kjøpt iløpet av sommeren! Hva tenker dere om det?I dag har jeg endelig fått vært litt sammen med min best, lenge siden jeg har sett henne nå! Har sikkert ikke sett henne på over en måned. 
Var veldig koselig da, hun fikk ikke vært her så veldig lenge siden hun skulle en tur på båttur i en uke så.. jaja, uansett som sagt, VELDIG KOSELIG!Ja.. det var tatt da i photobooth, også var det sånn som tok 4 bilder etterhverandre, så de skal egentlig henge sammen! 
Men det funket tydligvis ikke her! hahaha 

-emilie