September 2011

ONE DIRECTION - WHAT MAKES YOU BEAUTIFULJeg smelter nesten når han Harry begynner å synge :o 

-hva synes du om de ?

-b0rge 

JB HISTORIE - KAN IKKE TRO DET , DEL 6

De skulle komme over å ta forvell siden det var siste gangen på kjempe lenge vi så hverandre

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 
Dagen var her og vi skulle flytte til Atlanta, jeg hadde snakket med Caroline og Amalie og de kom om 10 min. Jeg sto utenfor huset vårt å ventet på Caroline og Amalie. Jeg sto og snakket med mamma, da jeg fikk øye på de like borti veien. Jeg sprang alt jeg kunne bort til de. Det første de sa var : vi kommer til å savne deg ''navnet ditt'' !! håper du får det kjempe fint i Atlanta! Sa Amalie. Ja, og kanskje du finner noen fine gutter der ;; sa Caroline. Ja, får håpe det! Jeg kommer til å savne dere masse og lykke til på ballet som er om en uke da. ''navnet ditt'' , du må komme! Flyet går om 2 timer. -ja, da var tiden inne dere. Hade bra og jeg kommer til å savne dere masse! Vi må snakkes på skype og facebook. Sa jeg og hadde tårer i øynene. Ja, det må vi! Sa de i kor. 


Jeg hadde tatt farvell og jeg og mamma satt i bilen på vei til flyplassen. Det var stillhet i bilen. Og det var egentlig veldig godt, siden jeg orket ikke å snakke noe nå. Siden jeg var så lei meg etter at jeg haddde tatt farvell til Caroline og Amelie.

Vi satt på flyet og flyet hadde kjørt i 2 timer alt. Det betydde at det bare var 3 timer igjen til vi var framme. Jeg gledet meg veldig, og jeg hadde meg i andre tanker. Jeg tok opp Iphoene min og hørte litt på musikk, jeg satte på Super Bass av Nicki Minaj. Det var en av favoritt sangene mine, det var nettopp da jeg kom på at jeg ikke kunne vise fram dansen min jeg skulle ha på skolen. Men den bare dreit jeg i!!

-synes ? 

-b0rge 

JB HISTORIE - KAN IKKE TRO DET , DEL 5

Jeg gikk ned og tok meg noe mat, det hang en lapp på kjøleskapet som var fra mamma. På lappen stod det : Hei jentami, jeg bare er på jobbe. Må jobbe nattvakt (hun jobber som politi) så jeg kommer hjem i morgen ;-) Det er mat i kjøleskapet som jeg har laget til deg. Som du bare kan varme, elsker deg over alt på jord, xx muttern!

Jeg hadde spist ferdig og gikk opp å la meg.

----------------------------------------------------------------------------------------------

 
Neste morgen ble jeg vekket av vekke klokken min som vanelig. Jeg gikk ned men mamma var ikke hjemme. Jeg tok opp Iphonen min og ringte henne. Jeg fikk se at jeg hadde fått 10 ubesvarte annrop og alle var fra mamma. Jeg ringte henne opp.... 


mamma : heei ''navnet ditt'' , jeg har en god nyhet til deg. Eller jeg håper du blir glad da!
Jeg : hei mamma! Ja? Hva er det for noe ?
Mamma : du skjønner jeg dro på jobben som vanelig i går. Også sa de på jobben at jeg måtte ligge over og sånn. Det er grunnen til at jeg ikke er hjemme sammens med deg nå. Men grunnen til at jeg måtte det, det var at de skulle gi meg et tilbud som jeg svarte ja på. Og det er at du lurte på om jeg hadde lyst til å holde på med samme jobben og få mere lønn.
Jeg : jaa! Men hvor er det ? Er det langt ?
Mamma : Vi skal flytte til ATLANTA!
Jeg hørte i andre enden at mamma var kjempe glad..
jeg : jaa, jeg har kjempe lyst! Men når flytter vi ? Men jeg må jo flytte fra alle vennene mine. Sa jeg trist.
Mamma : ja, jeg vet det vennen. Men vi kommer til å få det kjempe kost der. Du kommer til å få det mange nye venner og kanskje en kjæreste vettu ;; Vi drar forresten i morgen så jeg kommer hjem etter at du har vært på skolen også pakker vi og sånn.
Jeg : okei, høres bra ut. Jeg tror jeg faktisk gleder meg!
Mamma: hehe, det er bra vennen! Da blir jeg så glad når du sier det. Men da snakkes vi etter skolen.
Jeg : ja , det gjør vi. Hade!
Mamma : hade!

Jeg la på telefonsamtalen og tok meg noe mat og ruslet til skolen.
Skole dagen gikk fort og jeg gikk hjem. Med en gang jeg kom inn døren, så fikk jeg se masse pappekser og kofferter over alt! Jeg hadde nesten glemt at vi skulle flytte så jeg gikk fort opp på rommet mitt og begynte å pakke. Jeg hadde sagt til Caroline og Amalie at jeg skulle flytte. De tok det kjempe tungt men de forstod meg/oss kjempe godt. De skulle komme over å ta forvell siden det var siste gangen på kjempe lenge vi så hverandre.

-synes ? 

-b0rge

DAY 3 - ROMMET MITT

Heisann!

Nå kommer DAY 3 , som er i vise rommet mitt!
Jeg gadd ikke å ta bilder, så jeg filmet i stede ..Siden jeg ikke har redigert videoen , så skru heller ned videoen. 
Og ta på denne sangen her :-hva synes du ? 

-b0rge 

JB HISTORIE - KAN IKKE TRO DET , DEL 4

Jeg valgte å lyve og ikke si sannheten. -det var bare en i klassen min som spurte om vi skulle finne på noe i dag, men jeg sa at jeg ikke kunne. Sa jeg fort og gikk opp på rommet mitt og satt meg på Mac'n min.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Jeg logget meg først inn på facebook og så en liten tur inn på skype. Med en gang jeg hadde logget meg inn på skype fikk jeg en meldig fra Caroline. 

Caroline heter Carrogirl
''navnet ditt'' heter danzinggirl

Carrogirl : heei søta <3
Danzinggirl : hei pena <3
Carrogirl : skjer a ? BTW , snakket med Christian istad :D
Danzinggirl : ikke så mye, men jeg snakket med Fredrik istad -.- åå, så kult! Hva snakket dere om ? ;; (løfter øyenbrynene)
Carrogirl : hva snakket dere om ? Neeh, ikke så mye..haha!
Danzinggirl : nei, hadde spurte om jeg ville gå med han på ballet. Men jeg svarte nei, siden han er ikke helt min type. Neivell ? Regner med at dere snakket om litt av hvert ;;
Carrogirl : åja, jeg skjønner deg! Men jeg må nesten gå mamma roper på meg.
Danzinggirl : okei, hade søtaa <3
Carrogirl: hade <3

Caroline logget av og jeg begynte å kjede meg. Og tiden gikk og gikk og mamma hadde faktisk ikke kommet opp å spurt mere om det som hadde skjedd med Fredrik tidligere i dag. Jeg gikk ned og tok meg noe mat, det hang en lapp på kjøleskapet som var fra mamma. På lappen stod det : Hei jentami, jeg bare er på jobbe. Må jobbe nattvakt (hun jobber som politi) så jeg kommer hjem i morgen ;-) Det er mat i kjøleskapet som jeg har laget til deg. Som du bare kan varme, elsker deg over alt på jord, xx muttern!

Jeg hadde spist ferdig og gikk opp å la meg. 
-synes ? 

-b0rge 

Natter hos min kjære venn!

Heisann!

Sorry for at det har kommet litt lite blogging i dag..
Men jeg har hatt en del å gjøre , men det kommer et liten innlegg nå. Også kommer det enda en historie del.

Tar ikke noen kjempe bra bilder nå, så jeg legger bare ut noen bilder av meg og min kjære venn Amanda (www.amahol.blogg.no) som vi bare tok kjapt!

Det jeg egentlig har gjort i dag , det er å være på skolen, chille, være med Amanda, være på sånn konf ting, også natte hos Amanda fra i dag til i morgen!!

 

 

Veldig bra kamra ikke sant ? :D 

-hva har du gjort i dag? 

-b0rge 

DAY 2 - HVA JEG HAR I VESKA

Hei!

Jeg må bare si en ting, og det er at jeg ikke direkte har en veske som jeg går med 24/7 ..
Hvis du skjønner, men jeg har en veske som jeg bruker hvis jeg skal på kino eller noe lignende.

Men her kommer det jeg har i veska :En pakke med Pulver padder med lakris- og salmiakkpulver , 
gammel alsang på grensen billett og en hubba bubba pakke!

Ikke veldig spennende, men da fikk dere se hva jeg hadde i veska :) 

-hva har du i veska ? 

-b0rge
 

JB HISTORIE - KAN IKKE TRO DET , DEL 3

Hehe, vi får se. Tenkte jeg skulle se om det kommer noen nye gutter eller om jeg møte noen som jeg kan ta med meg. Sa jeg og smilte og gikk mot skolendøren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Skoledagen gikk kjempe fort og jeg var på vei hjem. Når jeg skulle til å gå opp veien til huset mitt kjente jeg noen prikket meg på ryggen. Jeg snudde meg og der sto en gutt fra klassen min. Han heter Fredrik,hadde briller og brunt hår og nesten alle kalte han for en nerd. Han spurte akkurat om det jeg håpet på han IKKE skulle spørre om. ''navnet ditt'' vil du gå med meg på ballet? Jeg viste ikke hva jeg skulle svare. Jeg ville ikke skuffe han, men jeg ville ikke gå med han. Han var snill og sånn men jeg synes ikke han var noe serlig.. -ehh..Fredrik. Jeg vil ikke skuffe deg, du er kjempe snill og sånn! Men jeg liksom ha, noen ja.. litt søte og pene. Jeg er veldig lei meg, men du kan jo se om du finner deg noen andre. Sa jeg og smilte for å virke snill og hyggelig. -ja,okei. Jeg skjønner deg, du vil ikke gå meg rare, stygge meg. Hade da ''navnet ditt'' Takk for at du skjønner meg Fredrik. Lykke til med å finne en annen jente da! Sa jeg og blunket og sa hade. Jeg gikk inn og med en gang jeg kom inn fikk jeg øye på mamma som sto på kjøkkenet og tittet på meg. Hva er det mamma? Spurte jeg skeptisk. Hvem snakket du med utenfor ? Var det kjæresten din som jeg ikke vet om ? Åhh, mamma skal ALLTID spørre hva som skjedde og hvem det er og sånn når jeg snakker med gutter hun ikke vet helt hvem er. Jeg ville ikke si at Fredrik i klassen min spurte meg om jeg ville gå med han på ballet.. og at jeg avslo. For da ville mamma bare bli sur og kjefte på meg. Jeg valgte å lyve og ikke si sannheten. -det var bare en i klassen min som spurte om vi skulle finne på noe i dag, men jeg sa at jeg ikke kunne. Sa jeg fort og gikk opp på rommet mitt og satt meg på Mac'n min. *

-hva synes du ?

-b0rge 

Megan Nicole = sykt flink

Heisann!

Tenkte jeg bare kunne legge ut noen sanger. Og de er da Megan Nicole sine versoner jeg legger ut!
Siden jeg synes ho er sykt flink, ho er jo veldig ung.. men hun har jo den stemmen. :o

Så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen sanger av ho nå :Dette er da noen, ble kanskje litt mange ? 

Men dette er de jeg hører mest på, jeg hører også på noen til av ho. Men siden det ble så mange, og det begynte å bli et stort innlegg. Så stoppa jeg der..!

-Hva synes du om ho ?

-b0rge 

JB HISTORIE - KAN IKKE TRO DET , DEL 2


Neste morgen våknet jeg av den dumme ringeklokka mi som stod på nattbordet ved siden av meg! Jeg reiste meg opp å så meg i speilet. Klokka er 06:30, så her er det bare å begynne! For her er det mye å gjøre ''navnet ditt''.. Jeg hoppet i dusjen og tok meg en kjap varm dusj. Tok på meg et lag meg maskara og rettet det lange brune håret mitt. Klokka var allerede 8, så jeg måtte gå til skolen.

Jeg kom til skolen og den første jeg møtte på var Caroline og Amalie (bestevenninen mine)! ''navnet ditt'' , hvet du hvem som spurte meg ut på ballet ?! Spurte Caroline hyper! -ehh ? Nei, spurte jeg spent og gliste. -Christian, skrek hun laft.. Hun hadde vært forelsket i Christian i maaaange år. Og endelig spurte han henne om de skulle være et ''par'' på ballet! Jeg var super glad på hennes vegne. -kødder du?! Så kuult..gleder meg til å se dere sammen sa jeg og blunket til Caroline. - såå,Amalie ? Har du en gutt til ballet da? Spurte jeg og smilte. -neeh, tror ikke jeg skal være der. Har ingen å gå meg. -du må jo gå, det kommer til å bli kjempe gøy! Sier jeg. Men det er jo lenge igjen til det er ball, så du har lenge igjen til å fikse deg en.. sa jeg og tok øyenbrynene mine opp og ned. Vi må finne en til deg også da ''navnet ditt'' sa Caroline. Hehe, vi får se. Tenkte jeg skulle se om det kommer noen nye gutter eller om jeg møte noen som jeg kan ta med meg. Sa jeg og smilte og gikk mot skolendøren. 

-hva synes du ?

-b0rge 

DAY 1 - PARFYMEN DU BRUKER

Hei!

Tenkte jeg kunne legge ut det nå.. sorry for at det kommer litt sent.
Men jeg har øvd litt og gjort lekser og sånn + at jeg akkurat har kommet hjem fra trening!

Så her kommer hvem parfymer jeg bruker :

BTW bruker flere

Rihanna parfyme Green Tea La Rive Pink Christina Angulera Inspire 

Jeg er veldig fornøyd med alle de, jeg har flere også!
Men dette er de jeg bruker mest.. 

Tenkte jeg kunne legge ut ny JB historie med det samme :) 

-b0rge 

LEKSER LESKER LESKER ...

Heisann !

Jeg skal egentlig gjøre lekser , siden jeg har prøve i morgen! + jeg skal på trening.
Så jeg kan egentlig ikke sitter her , men jeg tenkte jeg kunne legge ut et lite innlegg til dere!

 

 

Så da får jeg gjøre litt lekser, så snakkes vi!

-b0rge

JB HISTORIE - KAN IKKE TRO DET , DEL 1

Jeg tenkte jeg skulle begynne på en JB historie igjen, så her kommer den..
Forteller litt om hovedpersonen som da er ''jeg'' .. Du får da ikke noe navn, hvis du skjønner, så jeg skriver sånn som dette.. ''navnet ditt'' når jeg skriver. Føler at det blir mye mere levende for den som leser!

Du heter ''navnet ditt'' og du har langt brunt krøllete hår og brune øyne. Du er 16 år og du går på en helt vanelig skole. Du kan være veldig populær blandt gutta! Du bor i California, bor sammens med moren din!


JB HISTORIE ? KAN IKKE TRO DET! DEL 1
En og to, en og to! Jeg sto inne på rommet mitt og danset for meg selv. Jeg hadde nemmelig meldt meg på en kunkurranse som het (norske talenter) bare at det er Amerikans ikke norsk. Jeg hadde tenkt til å danse på konkurransen siden det var det jeg hadde drevet med hele livet mitt. Jeg sto å danset og danset helt til jeg hørte mamma (Carin) rope på meg. Jeg løp ned trappene og spurte hva det var for noe. -hva er det mamma? -du må legge deg, klokka er mye! Og du skal på skolen i morgen. -klokka er vel ikke så mye? Hvor mye er klokka ? - jo, klokka er mye, klokka er snart 00:00 -er klokka så mye alt ? Har jeg danset så lenge ? -haha, ja.. sa mamma og smilte. Jeg ga mamma en natta kos og opp å ordnet meg og la meg i sengen min.

Hva syens du ?

-b0rge  

10 days

Hei

Jeg inne på bloggen til vennina mi! Og der ser jeg at hun har sånn 10 days ting. 
Og jeg tenkter jeg kunne ha det jeg også ..  


Så jeg begynner i morgen, orker ikke å begynne i dag ;) 

Da var det egentlig ikke så veldig mye mere, sitter å ser på The Voice og chillern i sofan.

-b0rge 

HISTORIE

Heisann!

Atte jeg ville bare si en ting, og det er at jeg er veldig stor fan av Justin Bieber.
Og i sommerferien begynte jeg på en JB historie.. som jeg tenkte jeg kunne dele med dere?
Sånn at jeg på en måte har noe å "blogge om" , hvis du skjønner ?

Jeg er ikke veldig flink, så hvis noen av dere kan gi meg litt "hint" og sånn!
Hva dere har lyst til at jeg skal skrive vidre og sånn , hva som skal skje foreksempel ;)

Jeg har skrevet 12 deler hittil , sånn at dere vet det!Helt random bilde fra google...

Så jeg begynner nok å legge ut historien i dag! Sånn at dere mine lesere får litt å lese på.

-b0rge 

BLOGG IGJEN!

Heisann!

Jeg tenkte jeg skulle begynne med å fortelle litt om meg selv.

Jeg er en jente på 14 år , det jeg holder på med på fridtiden det er venner, trening, og være hjemme!
Holder ikke på med så veldig mye annet.. Det jeg kommer til å legge ut her er egentlig alt fra a-å !
Og det er alltid hyggelig med kommentarer, det setter jeg veldig stor pris på.

Som sagt i overskriften så står det : BLOGG IGJEN! Og ja, det sier seg selv. Jeg har hatt veldig mange blogger. Vet ikke hvor mange blogger jeg har hatt en gang, så det er utrolig mange, det er det eneste jeg har å si.
Egentlig synes jeg det er litt artig og blogge, dele litt av livet sitt med andre. Så jeg prøver igjen, og denne gangen skal jeg prøver å "holde" ut en god stund. Ikke bare blogge litt, også si at jeg ikke gidder å blogge mere. Så denne gangen skal jeg prøve, også får jeg/vi se hvor lenge det varer.Hvis DU er en av mine lesere, så ja.. da setter jeg stor pris på det. Og dersom flere kommenterer , jo mere har jeg lyst til å blogge!

 

Jeg får se om det kommer flere innlegg fra meg! 

Siden jeg skal ha noen prøver og framføringer på skolen, så jeg har en del og jobbe med!
Men da må jeg nesten si byebye!

-b0rge 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)