September 2011

Video ; innkjøp

Heisann!

Beklalger for dårlig blogging, men jeg har IKKE HATT TID! Helt ærlig, ut denne uka var det helt sykt hvor mye jeg har gjort. Jeg har hatt noe og øve på og noe og gjøre hver eneste dag denne uka. Så det var utrolig godt og få ferie nå. I dag dro jeg og mamma en liten tur opp på Østfolhallen og shoppet litt. Jeg kjøpte meg 3 tring som jeg viser på videoen under. I morgen tar jeg turen og trener tidlig på morgen og etter det så drar jeg rett til pappa. Men en ting jeg ikke har sagt, det er at jeg skal dra til Danmark med sånn stor båt. Husker aldri hva dem heter. Men ja.. jeg skal ihvertfall dra med det, er fra Mandag til Onsdag så da blir det heller ikke noe blogging de dagene der..

Men her er videoen, så håper jeg dere liker den også skal jeg pakke til i morgen og turen til Danmark :)

God natt alle sammen :) 

-emilie

Video ; innkjøp

Heisann!

Da kommer det en liten video fra innkjøpet som jeg gjorde når jeg var i byen :)  

-hva synes du?

-emilie

Stikker til byen

Heisann!

Tror dette blir det raskeste innlegget mitt :) Skal bare en liten tur til byen for og ''lufte'' meg litt og titte litt rundt i byen. Lagde egentlig en video, men den rekker jeg ikke og poste føre jeg drar. Så da blir det heller et lite innlegg og noen bilder!

 

Snakkes 

 

Snill familie

Heisann!

Her snakker vi snill familie, her kommer stefaren min inn med to store pizzastykker fra i går, rømmedresing, og rødsaus, og brus opp på rommet til meg :)
Det var veldig snilt, så nå skal jeg kose meg med kjempe god pizza, musikk, facebook og brus :)
Så da skal jeg bare kose meg videre jeg :) så snakkes vi enten i kveld eller i morgen!

-emilie

Video ; sminke til bursdag/party/byen

Heisann!

Da kom det en liten sminkevideo, ja.. jeg er sminket fra før av :) Jeg skulle bare freshe den opp litt, også kom det gjester om 5-10 min skjønner dere! Så jeg rakk ikke og ta av alt og ta på nytt og ja, you name it! Også som sagt, beklager for dårlig filming...  

Håper dere likte den!

-emilie

Brownise

Heisann!

Brownise, namnam. Det alltid likte godt det, men det blir best når du lager den selv :) Vår er endelig ferdig, mamma og dem er ute og skal gå en tur også skal de i butikken. Så er det bare og slappa av, begynne og gjøre klart og finne fram finstasen. Skal ikke pynte meg sånn sykt mye, men får vel pynte seg litt :)
Så da snakkes vi senere :) Hade så lenge!!

-emilie

Bilder fra i går kveld

Heisann!

Var som sagt b-party i går, tok ikke noen bilder med kamera men tok en del med photobooth på macen! Ble en del, men jeg tok bare ut de ''beste'' hvis jeg skal si det på den måten. Ble ikke så veldig mange seriøse, ble vel heller en god del tulle bilder. Men her er det ihvertfall noen bilder fra i går :)

Ja.. det var noen av de beste bildene! Håper dere likte dem, kommer også snart et lite bilde innlegg til! Siden jeg og mamma
holder på og lage brownise til i dag! Siden vi får gjester ''til bursdagen min''. Blir koselig, i går fikk jeg masse fint.
Fikk mest penger, men det er det jeg ønsket meg. Men jeg fikk en nydelig kopp med cupcake på også en sånn kjempe søt boks som koppen var i.

Skal ta bilde av den, så dere får se hvis dere vil?

-emilie

jo, btw det kommer også bilder av det jeg kjøpte i går :)  

Burdagsparty!!

Heisann!

Om ikke så alt for lenge, så kommer det noen folk fra klassen min hit siden vi skal feire bursdagen min som var i går :D
Så det blir koselig, og hvis noen av dere lurer på om jeg har så langt hår. Så nei, jeg har ikke det! Jeg kjøpte bare noen billige billige clipon på nille. hahah, kosta bare 20 kr faktisk. Så jeg kjøpte to pakker jeg :) Kjenner selv at jeg kunne ha tatt tre. 
Så da snakkes vi i kveld, når alle har dratt hjem! Jeg har også vært en liten tur i byen i dag, med Amanda. Ble et lite innkjøp der.
Kan da lage en liten video eller legge ut bilder av det jeg kjøpte :) 

Men da må jeg stikke, siden Ann Kristin vennina mi skal komme litt før. 

Byebye, ha en super lørsdag kveld!! Det skal jeg!!!

-emilie

Bursdagssangen og god mat på senga

Heisann!

Ble vekt til morgen i dag med ''frokost'' på senga, til og med litt sjokoladepudding! yummy!!!
Så nå skal jeg kose meg litt med sjokolade pudding jeg, også bærer deg om ikke lenge skolen! Endelig er det fredag igjen, litt fri fra prøver og sånt. Har hatt to ting denne uka + at det blir enda to ting neste uke.. jaja, sånn er det og gå i 10 klasse! Men man må bare holde ut :)Vet ikke om dere klarer og se deg, men ja.. det ligger riskaker ved siden av brettet.. haha! skulle få en tulle gave skjønner dere
siden jeg har allerede fått en bursdagsgave (JB billetter:D ææ). Men det blir jo kanskje litt flere gaver ut over helga siden vi skal
holde bursdagsfester og sånt hele helga :) + at jeg skal  overnatte hos Amanda min!

Vi skal kose oss med god mat masse godis og ise, også kanskje brownise :) Kommer til og bli kjempe bra!!
Ikke så dumt det heller! Hadde så lyst på det, så jeg ble kjempe letta og glad for at jeg fikk det. For jeg var ikke sikker
på om jeg fikk det et år til nemmelig! Men det fikk jeg, så da blir det flere topp blad, og mere topp lesing! 
Virkelig elsker de bladene, kjempe masse fint inni der. 


Litt morgen tryner må man jo også ha på bloggen! haha, så da ska jeg bare kose meg videre jeg :) 

Så snakkes vi når jeg kommer hjem fra skolen, byebye! Have a nice day, det skal ihvertfall jeg :D 

-emilie

Video ; et stykke glad jente!!

Heisann!

Video føre man tar kvelden :) Håper dere liker den, ikke noe stort egentlig! haha, jaja.. natta alle sammen og sov søtt.

Natta klem fra b0rge :) 

Mat digg + lekse digg

Heisann og hoppsann!

Da har vi kommet hjem fra skolen vettu, og da er det bare og begynne rett på lekser som vanlig :) Alltid like koselig og morro kjenner jeg!
Men ingen ting er bedre enn med en liten mat bit før vi skal begynne.

Denne gangen ble det to brødskiver, litt druer og kiwi :) namnam

Så da skal jeg gjøre litt lekser jeg :) så snakkes vi senere! Som dere sikkert begynner og vite og alt sånn, så skal jeg trene i dag!
Hvis dere ikke vet det og sånn, så trener jeg alltid på mandag og onsdag kan også hende at jeg begynner og trene to dager til i uka.
Men da blir det nok på fredager og søndager :) Ikke så veldig morro og høre på det, så jeg tror jeg sier stopp der! haha

Ha en fin dag :)

-emilie 

Video ; innkjøpet

Heisann!

Da kommet det lille innkjøpet mitt som jeg gjorde i dag. Som jeg forteller i videoen, så kjøpte ikke jeg det! Men jeg fikk det av min mamma, siden hun sa jeg fikk lov til og få et par nye joggesko. Siden jeg også trengte nye og litt sånt :) Men her kommer det en liten video..  

Håper dere liker den, så snakkes vi! byebye

-emilie

By tur med ho mor

Heisann!

Da har jeg akkurat kommet hjem, og om ikke så altfor lenge skal jeg dra til byen med ho mor! Skal nemmelig kjøpe nye joggesko, også kan det jo hende at det blir litt annet også! haha, kjenner jeg meg selv rett klarer jeg og finne noe jeg har lyst på :)

Så da snakkes vi senere, kan hende det kommer video av hva jeg har kjøpt og sånn. Men vet ikke helt, siden jeg skal nemmelig ha en prøve i morgen! 
Som jeg da må øve litt på, også litt diverse! Men det skal nok ordne seg for det :) 

Hade så lenge, og ha en fin dag alle sammen! 

-emilie

Video ; b0rge ''forteller''

Heisann!

En stund siden nå ja.. men starter med en liten video :) Håper dere liker den!

Snakkes i morgen :) 

-emilie

Mobilblogging

Hei!

Må bare beklage for at det ikke kommer noe blogging før nå. Men det er fordi jeg ikke har hatt tid og har heller ikke orket! Har ikke skjedd stort etter at jeg kom hjem fra trenina' spise bare reker og koste oss foran tv :)

I morgen blir det Sverige tur, yeey! Skal kjøre ferge over :) alltid like koselig!

Men da snakkes vi mer i morgen, så får alle sove godt og ha fortsatt en fin fredag videre.

Natta klemmer fra b0rge

-Emilie

Dadddyyy

Hei igjen!

Om ikke alt for lenge så drar jeg til pappa! Men, først skal jeg dra og trene litt sammen med min kjære stemor :)
Så da snakkes vi senere når jeg har kommet hjem fra treninga der og når jeg har fått kommet meg til hjemme hos han far!

 

Så da snakkes vi, byebye! :) 

-emilie

Chille tid

Hei!

Da har jeg kommet hjem fra byen og denne gangen kjøpte jeg meg faktisk ingen ting! Engelig veldig stolt over meg selv, siden jeg må alltid kjøpe noe nesten når jeg er i byen. Men denne gangen klarte jeg og holde kortet og kontantene borte fra kassen :) Jeg og noen gutte venner av meg, vi gikk bare litt rundt og titta også gikk vi og spiste på mc føre vi møtte Emma :) Veldig koselig! Okei.. er det egentlig noe stas og bare høre på det jeg har gjort? nei, tror ikke det.

Og da hoppet vi bare rett inn i slappe klær når vi kom hjem! 

Men da skal ikke jeg bable noe mere nå, kommer et innlegg til i kveld :)

-emilie 

Byen med venner!

Heisann!

Akkurat kommet hjem fra skolen, også er det bare og slappe av i noen få min også skal jeg dra til byen med noen goder venner!
Så da snakkes vi når jeg kommer hjem, kanskje det kommer en liten video når jeg kommer hjem. Av innkjøp hvis jeg har kjøpt meg noe :)  

Snakkes når jeg kommer hjem! byebye 

-emilie

Spørsmålsrunde - svar

Heisann!

Da er det svar på spm.runden som jeg hadde for år og dag siden! Så da er det bare og følge med under her :)

Håper dere likte den, så snakkes vi i morgen! natt i natt :) 

-emilie 

Befor i die

Heisann!

Lagde en liten befor i die sak, bare slang sammen noe kule bilder som jeg selv har lyst til! Synes sånne befor i die bilder er så kule, for hvis du har en veldig strort ønske om og ville det! Så må man ikke gi slipp på det, man må bare jobbe jobbe jobbe hele tiden for at det skal funke :) 

Her er da min befor i die! Ble ikke sånn kjeempe bra, men bedre en ingen ting :) 

Håper dere likte den og kommenter gjerne under hva dere synes! Og hvis dere har befor i die som dere har laget, legg gjerne til link!!

-emilie

Video ; b0rge kjeder seg

Heisann!

Da ble det en video som jeg bare slengte sammen nå føre turen går til sengs! Vil bare si på forhånd at i morgen blir det ikke så mye blogging pga det er prøve på torsdag :) Men isåfall, håper dere liker videoen!!

Snakkes i morgen søtiser :) 

-emilie 

Video ; sminke

Heisann!

Daer det video her igjen, og denne gangen da sminke! Så jeg håper dere liker den :)

Håper der likte den! Kommenter gjerne under :) 

-emilie 

Trenings jenta

Heisann!

Da drar jeg på trening jeg, kommer hjem nja.. rundt kvart over 8 ti på halv 9 :) Også skal jeg da dusje, spise og slappe helt av resten av dagen!
Jeg har også en video til som er klar, men vet ikke helt om jeg skal poste den i dag! Eller om jeg skal vente til i morgen, hva tenker der? (kommenter under)

Så da snakkes vi i kveld eller noe når jeg har kommet meg hjem! :)

-emilie

Video - romvideo

Heisann!

Da kommer det en liten romvideo, så håper jeg dere liker den så kommer det nok snart en sminkevideo snart også!

Håper dere likte den!! 

-emilie 

Video - røde lepper

video:mvi4831


Heisann!

Video her, og denne gangen er det røde lepper som gjelder :) Håper dere liker den, så snakkes vi i morgen med enda en video!
Og denne gangen er det en romvideo!!

Så da håper jeg dere liker videoen, og kommenter gjerne under hva dere synes!!

-emilie 

Video kommer

Heisann!

Om ikke så alt for lenge, så kommer den en liten video. Det er en sminkevideo aktig sak, vil ikke si for mye heller! Så dere får bare vente litt :)

Slenger bare inn et lite bilde fra en bursdag :) 
Men da snakkes vi snere, blir nok nå videoen kommet ut! Synes dere egentlig er relativt flinke til og lese bloggen! Og tusen takk til dere som leser :)
Veldig koselig at noen leser om hva jeg legger ut og ser på hva jeg legger ut! Like koselig hver gang jeg ser at statestikken går litt opp.

Men da snakkes vi snart igjen når det kommer video!

-emilie 


 

I was here

Hei!

Sitter og ser litt rundt på youtube her nå, også så jeg på en video av beyonce! Hun er en helt fantastisk dame, hun synger som en gud! Jeg satt med frysninger over hele meg. Sikkert veldig mange som har hørt den sangen av hun nemmelig '' I was here'' isåfall hvis du ikke har hørt den synes jeg du bør høre den.

Den er den beste sangen jeg har hørt hun synge!! Håper også du liker den. 

Legg gjerne en kommentar under om hva du synes om sangen :)

 

-emilie

Bildedryss

Heisann!

Har ikke gjort så stort i dag, har vært oppe på XXL en liten tur og titta litt der! Også titta litt i noen andre butikker, har ikke gjort så veldig mye mer :)
Tok noen bilder for ikke så alt for lenge siden, tenkte jeg bare kunne dele noen av bildene med dere!

 

 

 

Så da snakkes vi senere i kveld! I kveld er det jo premiere på skal vi danse også så :) Tenkte vi skulle se på det, så det blir vel litt tv titting og litt godis!
Bare sitte og slappe helt av og kose oss på lørdagskvelden :)

 

Snakkes om ikke lenge!

 

-emilie 

Reker og norske talenter

Heisann! 

Da er det reke tid og norske talenter tid! Så da er det bare og si ha en fin kveld og kos dere :)

 

Så da får dere kose dere resten av kvelden som jeg sier :) 

-emilie 

Kakao kos

Heisann!

Da er jeg hos min kjære mimmi, hvor jeg skal være til søndag :) Akkurat nå har jeg egnetlig bare vært og slappet litt av på sofaen. Nå sitter jeg egentlig og ikke gjør noen ting, skal bare kose meg med litt kakao :) namnam

Så ja.. da skal jeg bare kose meg videre jeg :) Så da snakkes vi senere i kveld!

Ha en fin kveld alle sammen :) 

-emilie

Bieber wall

Heisann!

Da har jeg ordnet litt på veggen min her, og laget en liten bieber wall :) Egentlig ikke noe stort, bare at jeg har klippet ut masse ''bilder'' av justin også hengt det opp ''oppe på hverandre''

Sånn ser det da ut :) Ble egentlig veldig fornøyd, synes det egentlig er veldig kult! haha 

Men da snakkes vi i morgen alle søte små :) 

-emilie


 

Røyking og snusing!

Heisann!

Jeg har akkurat gjort en engelsk lekse, der hvor vi skulle skrive om en spesiell ting :) Og da valgte jeg, som dere ser over røying og snusing. Men ikke bare det sjenerelt men for unge folk. Som er rundt 10-14-15 år! Jeg selv skjønner ikke hvorfor så unge folk skal gjøre det og faktisk begynne så tidlig? Er det fordi det er kult, er det bare fordi vennene dine gjøre det? Isåfall så er ikke det særlig kult, hvis det er noen av dere som leser dette og jeg gjør narr av nå må jeg bare si unnskyld. Men jeg sier bare min egen mening om det! Jeg synes det er skikkelig fælt at noen så unge gutter og jenter skal gjøre noe så dumt! Det ødelegger både deg og kroppen din, du ødelegger noe du kunne ha tatt vare på og ha heller latt kroppen din være sunn og frisk! Men isetede så røyker du eller snuser du noe som er utrolig utrolig dumt. Jeg selv er i den alderen hvor mange holder på med sånne ting men heldigvis er ikke jeg en av dem som holder på med det tullet.

Jeg selv synes det er utrolig ekkelt og det lukter utrolig vondt. Hver gang jeg kjenner lukten av røyk, så får jeg grøssinger!!

Så jeg vil bare si vær så snill alle barn der ute, ikke begynn og røyk eller snus tidlig :) 

Ja, håper ikke jeg fornærmet noen så veldig. Men igjen, jeg sa bare min mening! 

-emilie 

 

Litt kos må man unne seg

Heisann!

Som sagt jeg er syk og jeg ble da hjemme i dag.. dumt, men jeg kjenner at jeg ikke er helt til topp for å være på skolen! husker, snørrete, sliten og ja.. Så nå skal jeg kose meg litt med skolebrød og sjokolademelk :) Sitter foran dataen min og ser på God Morgen Norge på TV!

Så da snakkes vi senere :) 

Ha en fin dag alle sammen!

-emilie

Sigma koster

Heisann!

Jeg sitter og ser på en som heter Hilde Christina på youtube, hun er en jente/dame som snakker om det meste egentlig! Hun bor i USA og masse sånn, også snakker ho om og har noen koster som heter Sigma. Jeg trykket på linken som var under den ene videoen hennes, også tittet jeg litt på hjemme siden dems. Og de har såå mye fint der, særlig kostene dems. Det eneste som er veldig dumt er at det er i USA, og at det er Amerikanske penger det er snakk om her.

Her er da siden, som dere ser har jeg bare tatt et bilde av skjermen. Så det er ikke så tydlig, men det får gå!
Det jeg synes var det fineste var helt klart disse to 

Synes spesilet det rosa og lilla var veldig fint, siden jeg esker lilla! Også var det veldig søtt sammen. 

Siden jeg snart har bursdag YEEY, så er det jo noe som heter og ønske seg, men også noe som heter og spare penger! haha. 

Men da sier ikke jeg så veldig mye mer jeg, ligger og slækkern og ser på film! Så får vi bare vente til forskjølsen går over :) 

Ha en fin kveld alle sammen!

-emilie

Syk jente

Heisann!

Og daaa, var man syke ja! Jippi, alltid like deilig og være syk. Litt usikker på hvordan syk jeg er, eller jeg er forskjøla! Men det kan hende at jeg har bihulebetenelse :(
Aldri hatt det før, men hvis det har det nå. Så er det ihvertfall heelt j*****, det er ikke godt i det HELE tatt! Har ihvertfall trykk i nesa hele tiden. Det går liksom opp over hele nesa, får vondt i hode når jeg hoser, nesa renner, sliten og slapp! Jeg har var på skolen i dag, men jeg måtte rett og slett dra hvem for jeg orket ikke mer. Det ble mye støy og jeg ble veldig veldig siten i hode og alt. 

Så da snakkes vi senere, skal få prøvd og gjort noen lekser og diverse! Er også egentlig trening i dag, men dropper nok den da. 

Hade så lenge, så får dere ha en fin dag :)

-emilie 

Skolebilde - hår/klær/sminke

Heisann!

Da er jeg endelig klar for skolebilde, har jo ordna meg hjemme og sånn! Så jeg slepper og ordne meg på skolen, det eneste jeg bør gjøre der da er jo og ordne litt på sminka og litt av hvert! Håper det blir et bra bilde dette året, at jeg ikke blir skikkelig missfornøyd :)

Men her er da hvordan jeg ser ut for dagen :

Ja.. hvit singlet - cubus // blå genser ting - Vero Moda 

Så får dere ha en fin skole dag og en fin dag :) 

Skal dere ta skolebilder i dag? Når skal du ta skolebilde? 

-emilie
 

Sliten

Heisann! 

Grunnen til ikke blogging før nå er, fordi jeg ikke har orket! Sliten, tok meg også en breakout i stad, var rundt 4-5 tiden hvis jeg ikke husker feil! 
Kjente ihvertfall ettertid at det var utrolig deilig, bare og slappe av eller ta seg en blund på 15-20 min hjelper utrolig mye!
Men ja.. skal ikke drive og bable så veldig mye mer nå.

Det kommer noen fler innlegg i morgen, ble veldig dårlig i dag. Men det er fordi jeg ikke har hatt tid, sliten og trening og alt.

Men da snakkes vi senere, skal også ta klassebilde i morgen! wææ, gleder meg litt. Siste året, så det blir jo litt spesielt! 

Da skal jeg ikke bable mer, så får dere ha en fin kveld og sove godt :)

-emilie

BursdagHei!

Da drar jeg i bursdag :) byebye 

-emilie

Innkjøpet!

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle vise dere innkjøpet fra i går, det ble ikke sånn kjempe stort! Men det ble litt :)
Denne gangen valgte jeg og lage et innlegg bare, med noen bilder!eyebrow fix - H&M // 49.90 ,- 


Liquid eyeliner - H&M // 39.90 ,- 


Powder brush face - GinaTricot // 39.00 ,- 
Tweezers eyes - GinaTricot // 19.00 ,- 
Neglelakk - GinaTricot // 39.00 ,- hvis jeg ikke husker feil! 

Håper dere likte det! Så snakkes vi snart igjen :) 

-emilie

Bursdag - bildedryss

Heisann!

Var i bursdag i går, var derfor jeg ikke fikk blogga i går! Siden jeg møtte nemmelig Emma i byen i går, så jeg ble litt lenger!
Og nesten med en gang jeg kom hjem, så måtte jeg begynne og ordne meg! Siden Ann Kristin kom en tur til meg. Så vi ordna og stæsja oss sammen. haha
Så ja.. det ble ikke så veldig mye tid til blogging! Men jeg tok meg kamera i går, så det ble litt bilder vettu! Tenkte jeg egentlig bare kunne legge ut noen få bilder :)Det var noen bilder, håper dere likte bildene! Så snakkes vi senere, skal i bursdag i dag også. Ikke noe store greier, siden min kjære bestemor som jeg kaller for mimmi har bursdag i dag! Tar ikke med kamera da, for tar nok ikke noen bilder der. Tar kanskje noen bilder føre jeg drar! 

Ha en fin dag alle sammen!

-emilie

Til byen og biblioteket

Hei!

Da tar jeg meg en tur til byen og til biblioteket jeg :) Skal handle inn litt stash i byen litt sminke og sånn tenker jeg! Også skal jeg bytte en bok.
 
Snakkes!! :) 

-emilie