September 2011

B0rge skravler og skravler

Hei! 

Videoblogg, og jeg er tilbake :) ja.. forteller på videoen under! Så sier ikke mere..

-emilie

Høst bilder

Hei!

Da kommer det et lite bildedryss fra da jeg var i byen i dag med noen venner og filmet til et musikkprosjekt :) 
Denne gangen ble det en del høst bilder, veldig fint og ta bilder om høsten! Siden da er det så mange fine farger ute.

Men har kommer noen bilder, så håper jeg dere liker dem :)

Håper jeg dere likte dem, så snakkes vi senere i kveld :)

-emilie


 

øve øve øve

Hei! 

Da holder jeg på og øver jeg vettu som vanlig, kjenner jeg er kjempe sliten og jeg har egentlig bare lyst til og legge meg ned og slappe helt av. 
Men nå skal vi øve på scena med kostymer og litt sånt, jeg skal også spørre om en i klassen min kan filme showet, så jeg kanskje kan legge det ut på bloggen :)
Vi er ferdig med det vi skal vise, og vi skal bare småpusse litt her og der. Og det vi skal ha, det er såå kult! Gleder meg kjempe masse til og vise det frem.

Men da skal vi bare fortsette og øve vi, så snakkes vi når jeg kommer hjem. Og denne gangen, blir det en outfit. Det skal jeg klare og holde, må bare ikke glemme det! 

Så byee!!! vi snakkes søtinger :) 

-emilie

Video : skravle skravle skravle

Heia! Da er ble det video, og jeg håper dere liker den! 

Vi snakkes når jeg kommer hjem :) 

-emilie

Treningsoutfit

Heisann hoppsann! Det ble ikke ''vanlig'' outfit likevel, jeg tenkte meg ikke helt om og jeg bare skifta og ordna meg til trening.. Også kom jeg jo på når jeg skulle ut og ta disse bildene at jeg hadde på treningstøy, så jeg gadd rett og slett ikke og gå inn og skifte. Ble heller ikke veldig bra bilder denne gangen, så derfor lagde jeg også en video som jeg kommer meg om litt :) 

T-skjorte// aner ikke // Treningsbukse: H&M //

Håper dere likte det for det :) Så kommer det snart en video! 

-emilie

Vår Fantastiske Verden

Heisann heisann! Denne uken har vi noe som heter ja.. Vår Fantastiske Verden, og det er egentlig veldig morsomt å ha det. For da kan du også bare holde på med det du har lyst til og liker og gjøre. Og jeg skal endelig få være med på underholdningsgruppa, har alltid vært på den gruppa som lager mat. Så jeg bestemte meg for og ja, endelig være med på og underholde dette året. Er jo siste året også, litt trist og tenke på at alt det morsomme vi gjør at det er den siste gangen jeg får gjort det. Siden neste år blir det bare slit og tull.. haha, kommer sikkert til og bli morsomt det også! 

Men ja.. hvis jeg tipper/skriver riktig nå så øver vi helt sikkert på til showet vi skal ha og skal snart ta en spisepause!
Så da skal jeg bare fortsette og øve og kose meg jeg :) 
Da snakkes vi når jeg kommer hjem, kanskje også med en liten outfit. Vi får se hva jeg orker og hva jeg får til.

En liten smakebit på dagen outift :) Så får dere ha en fin dag på en ny uke, det skal ihvertfall jeg!

-emilie

Video - meningsløs sak

Hei på deg! Lagde denne videoen for ingen ting, aner ikke hvorfor jeg har sånn rar stemme men.. 
Håper dere liker den uansett! bye så lenge :)

-emilie 

Video - innkjøpet fra OsloHer er den, håper dere liker den! Så snakkes vi i morgen :) 

-emilie

OsLO

Heia! I dag har jeg jo da vært i Oslo som jeg har sagt en del ganger :) Var så utrolig koselig og være der, fikk endelig gå i mange kule og fine butikker og jeg fikk kjøpt meg masse fint! Og er stor fornøyd med det jeg har, jeg har laget en video hvor jeg viser hva jeg har kjøpt. Men den kommer ikke helt enda, fordi den holder på og laste ned på youtube! Men ja.. den kommer! 

Tok faktisk ikke så mange bilder, trodde jeg skulle ta flere menmen.. her kommer ihvertfall litt bilder som jeg tok :) 

Slenger også inn en liten outfit :) 

Jakke : HH // Bukse:Bikbok // Gummistøvler: Viking // Veske: fikk via et blad eller noe // 

Så kommer videoen snart om innkjøpet, snakkes vi senere!

-emilie 

JEG ELSKER OSLO

Hei! På denne tiden nå så shopper jeg sikkert eller så sitter jeg sikkert på Fridays og koser meg og spiser god mat. Det er jo selvfølgelig ikke bare jeg som sitter der, men min kjære gode mamma også! Har vært på sånn shoppetur i Oslo med mamma en eller to ganger før, og det er såå koselig! Men nå er det jo alltid koselig med sånn jentetur eller mamma og datter tur som også kanskje noen kaller det. 

Jeg har shoppet litt, og gjett hva. JEG SKAL KJØPT MEG JUSTIN BIEBER SENGESETT,ÆÆÆÆ! Elsker det, og det er så kult. (Dette er flaut, men jeg bare håper jeg har kjøpt det) Har planer om det, for jeg har kjempe lyst på det. Jeg har nemmelig skrevet opp en ''liste'' på en måte da, over butikker jeg vil innom og skrevet opp litt ting jeg vil kjøpe meg mens jeg er der :) Det er noen av butikkene jeg har lyst til og gå innom, så jeg glemte en og det er mac! 
Har kjempe lyst til og gå innom der og kanskje kjøpe meg en leppestift og en kost eller bare en av delene :)

Men da skal jeg bare kose meg videre, så snakkes vi når jeg kommer hjem

-emilie 

Oslo here we come

Hei! Da er jeg på vei til Oslo, endelig! Har venta en god stund på det nå kjenner jeg :) Men her sitter jeg da, og hører på musikk og koser meg. 
Ikke det beste været, men håper dere blir litt bedre ut over dagen! Jeg har med meg kamera, så det blir noen bilder helt sikkert, det gjør det.
Men da skal ikke jeg si noe mere, så snakkes vi når på en videoblogg når jeg kommer hjem. Blogger også noen innlegg mens jeg er i Oslo, så dere får litt oppdateringer, så det slepper og være helt tomt.Snakkes snart igjen :) 

-emilie 

 

Norske talenter

Heia! Nå sitter jeg og ser på Norske talenter, er så sinnsykt mange kule og morsomme talenter. Når det går fra og løse rubikskube med terne til ja.. hva skal jeg si? 
Det er kjempe gøy og se på, så sitter jeg bare og venter på at timene skal gå fort. Så det ikke skal være så veldig lenge til jeg skal dra til Oslo.
Jeg poster et innlegg føre jeg drar kanskje, får se hva jeg orker når jeg er tidlig oppe og hva jeg rekker.
Hvis ikke så poster jeg eller hva jeg skal si når jeg sitter på toget :) Jeg gleder meg ihvertfall kjeeempe mye,
tror jeg ikke har gledet meg så mye før til og dra til Oslo bare for å shoppe og sånt.. haha, okei kan ikke måle seg med da jeg drar dit for og og være på konserten til den mest kjekkeste gutten i hele verden da men!

Men da skal jeg bare fortsette og kose meg jeg, og nyte denne kvelden videre :)

-emilie 

I'm think I'm a model

Hei! For en liten god stund tilbake, så tok jeg noen bilder på rommet mitt. Og ja.. de fleste jenter prøver noen ganger og ta noen bra og kanskje noen dramatiske bilder av seg selv. Tipper på at det er NOEN jenter der ute som kjenner seg igjen. Ja.. jeg har vært der selv! Derfor så tenkte jeg at jeg kunne dele de med dere :) 

Greit, det ble ikke akkurat verdens beste bilder, men det ble noen! Litt morsomt og ha egentlig, og sitte og se på litt gamle bilder og sånt når man blir eldre. Sitte og tenke: tenk at jeg så sånn ut, tenk at jeg gikk sånn? haha, det er litt gøy! Jeg har selv et album som jeg fikk til konfirmasjonen min hvor jeg de har satt sammen masse masse bilder av meg og ja sånne bilder det pleier og være i sånne album. Bare at det er veldig mange barne/baby bilder! 

Skal ikke snakke så mye mer om det nå, la oss se på de få bildene. 

Så ja.. det var da de få bildene! haha, håper dere likte de da :) hva synes dere egentlig om at jeg ''blogger'' når jeg egentlig ikke ''blogger''. 
Tror dere skjønner hva jeg mener, at jeg velger inn når jeg skal poste de? Synes det er en veldig kul og bra måte og gjøre det på.

For da som jeg sa, kan jeg ''blogge'' når jeg egentlig ikke orker og blogge. Men da slepper jeg og tenke på bloggen når jeg kanskje gjøre lekser eller noe. ta daaa, very smart!

bye så lenge, vi snakkes!! 

-emilie

Youtube kanaler jeg ser på

Hei! Tenkte jeg skulle legge ut en liten " liste" over de youtube kanalene jeg ser på fast :) Det er ikke sånn kjempe mange når jeg tenker meg om, men denne listen blir heller ikke av noen spesiell tema. Dette er en blanding av ja.. musikk, mote,sminke ja, dere skjønner! 

Skal ikke skrive stort om noe av de forkskjellige for det blir bare mye jobb, men hvis dere har veldig lyst så kan jeg sikkert snakke om de en gang! 

Macbarbie07

HildeChristina, skal si en ting! Mange liker ikke denne dama, men jeg liker hun! 
Synes hun er utrolig morsom i mange av videoene hennes.  

MeganNicolesite

TheRyanBeatty, en ting! OMG!!!!

Hentailord666, han er veldig morsom! Men snakker om litt ja.. du skjønner ting noen ganger!
Men han kan også være veldig veldig morsom, så jeg sitter noen ganger og holder på og le meg i hjel.  

De er vel de jeg ser mest på, ivhertfall som jeg kommer på nå! Håper dere likte det, så snakkes vi :) 

-emilie

Høst høst høst..

Hei! Høst tror jeg kanskje er noe av det kjedligste jeg kan være borti! Det er dårlig vær nesten hele tiden. Denne uka har det regna hele tiden, og da mener jeg stortsett HELE tiden. Og det er gørr kjedelig, du får ikke tatt noen fine bilder ute, siden du må passe på at kamera ditt ikke blitt vått også må du finne et fint sted og ta de bildene. Og det er mye styr, og det er ikke så veldig lett når det skal regne. Som jeg har hørt, skal det regne resten av uka! JIPPI, og jeg skal til Oslo på lørdag, bare håper det blir LITT bedre vær utover uka. At noe av det dårlige været forsvinner for en liten stund. 

Så neida.. får vel bare holde ut :) Og håpe på bedre vær! Hva synes du egentlig om høsten? 

-emilie

Skole skole skole :)

Hei på deg. Så sitter jeg helt sikkert på skolen.. ja det gjør jeg :) Men jeg holder også på og teste ut det der med at du kan skrive et innlegg også kan du velge når det skal postes. Også trenger du ikke og gjøre NOE mere! Utrolig morro også kan det også hjelpe deg litt med og blogge. Hvis du ikke øsnker og blogge litt sent på kvelden. Sette deg ned og ordne ett innlegg.. sett deg heller ned litt tidligere og lag et innlegg og velg at det skal postes ja.. klokka 22:00 foreksempel. Er ikke det bare helt genialt. Derfor så holder jeg på med og teste ut dette nå.

Sitter sikker i en kjedelig time akkurat nå.. har hatt matteprøve i dag. Hater matte og hater mattePRØVER! Men noen må man jo gjøre for å få bra karakter og ja.. you know! Komme inn på det du vil!

Så da snakkes vi når jeg kommer hjem! bye så lenge :) 

-emilie
 

Video ; 10 favoritter

Heisann! Satt sammen en video hvor jeg viser mine 10 favritter, og denne gangen da sminke og sånt :) Håper dere liker den, så håper jeg det blir flere av disse videoene. Siden det er egentlig veldig artig og lage disse! Kos dere, og håper dere får kanskje litt innspirasjon..

Nå skal jeg legge meg, skal ikke legge meg kjempe sent i dag. Blir så trøtt om morgen! nattinatt søte lesere :) snakkes i morgen!

-emilie

hadde du tørt dette?

Hei! Har sett på han mannen som skulle hoppe ja.. over 38000 meter høyt opp i luften! DET ER HØYT, jeg hadde aldri gjort det. Tydeligvis så turte han det, men det var utrolig spennende og se på. Tok litt bilder underveis, haha.. måtte jo det! 


Da hoppet han da! gaaash!

HAN LANDET!!!! :) 

Var spennende den tiden det varte :) Han brukte ikke akkurat lang tid ned heller.. syk han mannen der!
Satt du og så på det? hva synes du egentlig om det?  

-Emilie

Regn regn regn

Hei! I dag, hvertfall på morgen i dag når jeg våknet. Så blåste det og regnet det og var bare dritt vær. Når jeg sitter og ser ut, så der jeg at det ikke er akkurat så veldig fint vær ut når heller. Det er grått og trist. Jeg prøvde meg på og ta noen kule og bra bilder. Tenkte jeg kunne vise de til dere? 
Synes de ble utrolig kule, synes alltid sånne bilder er så kule! Særlig når jeg blir litt nær bilder, og du kan se 
det kjempe godt! Hva synes du egentlig om bildene? Og hva synes du om sånne bilder? 

-emilie

Oslo tur, trenger tips

Hei dere! Neste helg skal jeg en tur til Oslo, med mamma, kanskje stesøstra mi, og maybe Amanda my best friend and her mama! oh yeah, følte meg god i engelsk der ass! haha, not. Jo, det jeg skulle frem til er at, ja jeg har jo vært i Oslo og sånt på shopping før. Men jeg har begynt og samlet inn en del penger også har jeg nå da tenkt til og shoppe en god del. Har veldig lyst til og gå innom mac,monki og alle de. Men jeg er litt usikker på hvem butikker som er der og hvem butikker jeg bør gå innom. 

Og derfor tenkte jeg at jeg skulle spøre dere: hvem butikker annbefaler du? Hvem synes du er gode butikker? Kommenter under i kommentar feltet :) 

Jeg tenkte jeg skulle kjøpe noe sminke, ja.. egentlig skjønnhets i utdansgpunktet? (sånn det skrives?) 
Også er jeg ikke helt sikkert på hvem butikker som da er gode butikker og handle bra sminke i.
Trenger ikke og være sånn veldig dyrt, men sånn midt på tre. SIden jeg skal kjøpe en del annet også som jeg har tenkt på.

Men hvis du vil gi meg noen tips, så hadde det vært veldig snilt :)

Hvem butikker liker du? 

-Emilie  

Video ; hvordan jeg vasker kostene mine

Heisann! Da har jeg satt sammen en video, hvor jeg viser hvordan jeg vasker kostene mine :) Siden det tregstes veldig nå! 
Så jeg håper dere liker den, så snakkes vi senere!

Sett på 720p hvor bedre kvalitet :) 

-emilie 

Video ; innkjøp

Hei igjen! Som jeg sier i videoen så var jeg og mamma og shoppa litt. Siden vi skulle ordne noen nye eller ekstra briller til meg :) Sånn at jeg har flere briller, så jeg slepper og drasse med meg et par med briller over alt. Siden det er noen ganger jeg glemmer og ta de på med på skolen, og det er IKKE bra for da ser jeg veldig lite i timen når jeg er på skolen. Kjøpte bare noen sånne til 199,- men de funker veldig bra for det :) Hvis dere har veldig lyst til og se de når jeg får de, så kan jeg helt sikkert det. Ikke veldig spennende, men ja.. Her er ihvertfall et LITE innkjøp som jeg gjorde i dag. Ikke noe store greier, bare denne ene tingen haha.

Håper dere likte den så snakkes vi :) 

-emilie

Slækkfisk

Hei!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, eller alle i klassen har vært hjemme fra skolen. Siden vi var og overnatta på skolen i går.. Kjenner jeg er utrolig sliten i kroppen og over alt nå. Og jeg har egentlig ikke lyst til og gjøre noen ting og egentlig bare være hjemme i hele dag og bare slappe av. Men det kan jeg ikke, fordi jeg har en trening jeg må gå på.. Men blir nok litt mere ''våken'' ut over dagen :) Tok litt bilder for noen minutter siden, ble ikke sånn veldig bra. Ser ganske sleten ut, så det blir ikke akkurat verdens mest opplagte bilder av meg selv.

 

Slækkfisk til tusen, men da skal jeg bare slappe av enda litt mere jeg. Føre mamma og dem kommer hjem! 
Så snakkes vi litt senere i dag :) bye så lenge

-emilie

Outfit 091012

Heia!

Da kommer det outfit bilder i igjen, i dag også faktisk :) Men siden jeg ikke har så veldig mye og blogge om helt enda, så tenkte jeg hvorfor ikke? Så her kommer dagens outfit. Så håper jeg dere liker den, og kommenter gjerne noen tips til noe dere har lyst til jeg skal blogge om eller videoblogge om :)

 

 

Bluse: Bikbok // bukse: Bikbok // sko: skomannen //

Håper dere likte det, kommer litt flere innlegg i dag.
Skal på noe som heter lesevake i dag, så ja.. blir ikke så veldig mye blogging kanskje. 

Men hvis vi får nett, så kanskje jeg blogger litt! 

-Emilie 

Outfit 081012

Heisann!

Dagens outfit kommer da endelig, god stund siden jeg har hatt det nå. Så jeg tenkte det passet med det nå :)

Topp : Bikbok // Bukse: Bikbok // Sko:skomannen // skjerf: fatt igjennom blad 

Håper dere likte outfiten, så snakkes vi senere! 

-emilie


 

Natta søte små

Heihei

Da er det nattan for meg ihvertfall :) Skal ligge og lese og kose meg i noen få min føre jeg tar helt natta. Så da snakkes vi i morgen, da kommer det også til og komme en liten outfit.

Så natta, vi snakkes!!

-emilie

En bussjåfør en bussjåfør

Hei!

Jeg sitter akkurat nå på bussen på vei hjem fra pappa! Har hatt en utrolig koselig helg! Og avsluttet den med en kjempe koselig og morro seiltur! Kommer flere innlegg i kveld, usikker på hva jeg kommer til og lage for dere enda. Men noe blir det ihvertfall!

Så da skal jeg bare nyte resten av bussturen hjem jeg! Også venter det også god fårikål hjemme namnam. Så da snakkes vi når jeg kommer hjem!

-Emilie

Nytt design

Heisann!

Da har jeg endelig fått orndet med nytt design, likte det egentlig utrolig godt! Litt sånn høst aktiv, men ikke fult det heller.
Jeg fant det på iaasdesign.blogg.no, det var utrolig mange fine design der! Så jeg annbefaler og ta en liten titt innom bloggen og sjekke det ut. 

Skriv gjerne en liten kommentar under om hva dere synes om desginet. Og hvis noen klarer og forklare meg eller ordne for meg hvordan jeg kan få sånne kategorier ned over på bloggen. Så hadde det vært utrolig snilt gjort! 

Skulle bare ordne på det nå føre jeg legger meg, så snakkes vi i morgen! Skal ordne litt i en båt også skal vi ut og seile litt. Kanskje det også blir litt bilder ut over dagen, siden jeg har nemmelig med meg kamera mitt hit til pappa :) Kanskje det da blir en liten outfit eller noe, vi får se. 

Siden jeg også har hatt en del videoer i det siste, så tror jeg kanskje jeg tar en liten pause fra det. Får se om jeg klarer og ''holde'' meg, haha. Synes det er like morro hver gang og sitte og lage det. Bare litt jobb og laste den opp og alt det der. 

Men da må jeg nesten si byebye for denne gang, skal legge meg. Så begynne og legge meg tidligere nå som det snart er skole og på igjen. Men heldigvis har vi noe som vi kaller for lesevake, nei vi leser ikke! haha, sikkert noen som tror det. Det vi gjør er bre og være oppe hele natten og ha det morro og være sammen med alle sammen. Også er vi da så heldige og får fri dagen etter på, også kan vi ligge hjemme og sove mens alle andre er på skolen. Deeiliiiiig!!!! 

Hade så lenge, så snakkes vi :) 

-emilie

1 år

Heisann!

Jeg har faktisk glemt en ting og det er at bloggen har faktisk eksistert i 1 år nå. Tenk at æ faktisk glemte det!! Jeg lagde denne bloggen 27.09.11, husker ikke første gangen jeg lagde den hmm.. dumt! Jaja, men jeg husker mye at det jeg har blogget om da :) Har jo også hatt noe morro med den! Utenom at jeg har ikke har vært verdens beste blogger også har jeg hatt veldig mange laange pauser og pauser sjenerelt. Men la oss ikke bry oss om det som er negativt. La oss heller bry oss om det som er positivt! At jeg faktisk har klart og holde denne bloggen i live i 1 år. Det begynner og bli ganske lenge. 

En annen ting som jeg også satt og funderte på i går var og bytte design. For jeg har hatt dette dignet veldig veldig lenge nå, aner nesten ikke hvor lenge jeg har hatt det en gang. Så derfor har jeg ivhertfall tenkt til og gjøre det. Jeg har egentlig lyst på et kjempe fint design, det får jeg til og sånt selv. Men det jeg sliter med etterpå det er og legge inn header. For når jeg gjør det, så forsvinner bare designet, kan noen fortelle meg hva jeg gjør galt? Takk til dem som gjør det :) 

Skal ikke gjøre noe spesielt i dag, skal bare bort og trene litt også går turen rett til pappa. Skal ikke gjøre så veldig mye, men skolen starter jo snart igjen. Blææ, vil ikke tilbake til alle leksene,prøvene og alt det der igjen! Kjente jeg var kjempe sliten når jeg tok fri og at jeg endelig skulle få litt fre. For føre ferien var det veldig mye som skjedde, jeg hadde blandt annet bare en fri dag hvor jeg ikke måtte tenkte på prøver men jeg hadde også en good del med lekser som jeg måtte igjennom. Men jeg klarte meg jo igjennom. Det blir jo verre, så det er jo egentlig bare og forberede seg! :)

Legger også til denne sangen, synes den er kjempe fin! Også har jeg begynt og hørt veldig mye på Megan Nicole, syens hun er kjempe flink til og synge. Også lager hun så mange fine cover låter av fine og morsomme låter + at hun er veldig flink til og lage videoene. 

Men da skal ikke jeg skravle mere, så snakkes vi senere! 

-emilie

Video ; sminkevideo

Heisann!

Video i dag også, og denne gangen ble det en sminkevideo :) Men håper dere liker den for det!

Vi snakkes senere!

-emilie

Video ; innkjøp fra Danmark tur og i går

Heisann!

Har bare blitt videoer nå i det siste, men det er fordi jeg nesten ikke har hatt tid til noe annet. Men håper dere liker den uansett! Skal bli litt bedre utover altså, det lover jeg :) Men har ikke hatt tid og sånt egentlig og litt diverse. Ligger og ser på film nå, justin bieber never say never! Så skal kose meg videre med den, så får dere kosere dere med denne videoen her :

Håper dere likte den, snakkes :)

-emilie