September 2011

Tusen takk

Heisann!

Jeg vil bare si tusen takk til alle de som leser bloggen min, det er kjempe koselig å se at det faktisk er noen/en del som leser og er inn på. Og jeg blir veldig veldig glad når jeg får kommentarer, så fortsett å kommenter. Spam meg med kommentar nesten, okei.. kanskje litt overdriving, men det liker vi! Jeg vil bare si at jeg blir kjempe glad når noen kommenterer, men jeg blir glad hvis dere kommenterer enda litt mere. Jeg skal prøve å kommentere tilbake til de som kommenterer til meg. Men det er noen ganger sånn, okei.. nå må jeg huske på å kommentere på bloggen hennes, også kommer jeg på kanskje noe da, som jeg må gjøre. Også glemmer jeg alt det med at jeg på huske å kommentere tilbake. Men nå har jeg sett litt på statestikken, og på 7 dager har jeg 162 lesere på 30 dager har jeg 600 og på 90 dager har jeg 1427. Jeg er faktisk ganske fornøyd med det, jeg har liksom aldri skjønt det med den røde og den blå streken på statestikken. Men jeg har funnet det ut nå, så jeg har funnet ut at jeg har mange flere lesere enn det jeg har trudd og masse rart.Så tusen takk igjen for alle som lesere bloggen og kommenterer. Er veldig takknemmelig for det!

-b0rge

Forandret meg ?

Heisann!

Jeg satt og tenkte på dette i timen, aner ikke hvorfor jeg kom på dette. Men jeg tenkte jeg kunne lage et bilder hvor jeg setter sammen to bilder, og ser om jeg har forandret meg noe. Synes jeg har forandet meg litt!

-synes du det?

-b0rge

VIDEOBLOGG - SMINKETING

Heisann!

Ja, laget bare en liten video.. hadde ikke så veldig mye annet å finne på! Så jeg tenkte hvorfor ikke?!? -synes?

-b0rge
 

Mye som skjer..

Heisann!

Dette blir ikke noe stort innlegg, vil bare si at det ikke har blitt så veldig mye blogging. Grunnen til det, er at vi har så mange prøver som er etter hverandre nå. Så jeg må prioritere det først og bloggen etter. Men i morgen! da er det slutt på prøver, da har jeg passe tid. Eller det er jo på en måte prøver, siden vi har jo tentamener. Men ja.. dere skjønner.Veit det ikke passe til, men bare tok et jeg! Glad i deg :) 

Men da snakkes vi morgen, så får vi se hva vi finner på! 

-hva har du gjort i dag?

-b0rge

Justin Bieber - Fa La La ft. Boyz II Men

Heisann!

Jeg har hørt at videoen hadde kommet ut, men jeg har bare ikke tenkt på å gå inn på den å sett på den. Men jeg tenkte jeg måtte gjøre det nå.. og jeg ble veldig overrasket, synes den var kjempe fin! + at det er en av mine favoritt sanger på "under the mistletoe" !Og boyz || Men er sykt flinke til å synge! Liker de kjempe godt også Justin da selvfølgelig.. haha 

-hva synes du om sangen + videoen ?

-b0rge
 

Favoritt kjole/kjoler

Heisann!

Det var en jente som spurte meg om jeg på spørsmålsrunden som var for lenge siden, om jeg kunne vise favoritt kjolen min. Og jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå, jeg har tre kjoler som jeg liker utrolig godt.

btw beklager for kvalitetenbikbok - 299 ,- tror jeg bikbok - 250 ,- tror jeg bikbok - 350 eller 399 ,- tror jeg 

jaa.. jeg er ikke sikker på noen av prisene! men jeg tror de ligger rundt der jeg har tippet. 

hvis jeg skal si en av de kjolene jeg liker aller best, så må det være den siste. Jeg ble heelt forelsket i den med en gang jeg så den! tenkte "åå, den må jeg bare ha!!" og ja, da ble den min da! haha. 

-synes?
-har du noen av kjolene?

-b0rge

Sminkevideo

Heisann!

Det er en stund siden jeg skulle lage sminkevideo, men de to jeg lagde de kunne jeg ikke legge ut. Siden de var ikke noe bra, ble ikke veldig fornøyd med denne her heller. Men det går!

Ja, her er den ihvertfall :-hva synes du?

-b0rge
 

Mistletoe - Justin Bieber (cover) Megan Nicole

Heisann!

Ville bare si at jeg synes hun gjorde et kjempe bra cover på den! Ikke at hun ikke er flink fra før av, men det er ikke alle hun er like flinke på.Ja.. har ikke så mye mere å si jeg da! enn.. 

-hva synes du?♥ 

-b0rge

07:24

Heisann!

Jeg må kom på å tenke på en ting, og det er at det er kjempe mørkt ute enda! Klokka er 07:24.
Den er sikkert ikke det når jeg legger ut innlegget, men ja.. Synes det er litt sånn crepy at det er bekt mørkt enda. + at jeg er mørkeredd, JIPPI! haha.. klarer med jeg, skal jo ikke ut før  07:55 nesten uansett, så da er det sikkert en del lysere. Et bilder jeg prøve å ta ut av vinduet, så ja.. så mørkt er det her! 

-er det mørkt der du bor?

-b0rge ♥ 

Lite blogging i helga

Heisann!

Det blir ikke mye blogging denne helgen her, siden jeg har en del prøver og sånn ting som jeg MÅ øve på!
Vil bare si det nå, sånn at dere vet det hvis det er noen som lurer på hvorfor det ikke kommer til å komme så mye denne helga. Men når jeg er ferdig med alle prøvene og den dritten der, så blir det nok en del igjen får jeg håpe. haha!åå, så fine vi vaar! ja.. ble veldig sent dette innlegget her da! en det tåler viii

-hva har du gjort i dag?

-b0rge 

Naamm...

Heisann!

Nå sitter jeg og koser meg med bakverk som vi har laget på skolen i dag! De ble veldig gode egentlig, bare å de kokos toppene ble litt godt stekt. Vi lagde også serina kaker eller noe. Ble veldig gode!Da er det bare å fortsette å kose seg med kaker og sangen Free Fallin' - John Mayer

-har du smakt det før?
-laget det? 

-b0rge

Det var ikke meg..

Heisann!

I går når det "JEG ELSKER ANN KRISTIN WEBERG"  innlegget kom ut, skjønte sikkert noen at det ikke var meg som blogget det innlegg. Nei, for dere skjønner.. jeg var jo hos ho i går, også blogget "vi" litt og sånn. Også hadde jeg ikke logget ut, siden jeg tenkte sikkert at jeg kom sikkert til å blogge litt mere. Og det gjorde jeg jo egentlig på en måte, siden ak blogget innlegget. Så ja.. veldig fint innlegg da! haha.Et lite minne om at du blogget for meg.. men jeg kan jo ikke si i mot det hun har skrevet. Siden ho er jo nydelig ho, ille glad i deg jeg! 

Ja, men da skal jeg ikke bable noe mere om det. Så da snakkes vi senere! Btw så skulle jeg egentlig prøve meg på å lage en sminkevideo. Men det fikk jeg ikke gjort, siden jeg ikke var hjemme i går. Så vi får se om jeg får gjort det i dag! 

-har det skjedd med deg noen gang?
-hva tenker du om sminkevideo?

-b0rge

JEG ELSKER ANN KRISTIN WEBERG!!!!!

jeg elsker ann kristin weberg! ho er bare helt nydelig altså! digger ho, ho er pewsnmin <3 webergpus ;* <3 ;)

:DDDDD

 

-b0rge 

Hos min kjære ak!

Heisann!

Akkurat nå så sitter jeg hos min kjære venn Ann Kristin og chillern! Hører på musikk og ikke gjort å veldig mye mere stort egentlig! Emma har vært her, siden vi har vært flinke jenter og gjort matte :) Så nå har jeg og ak tenkt oss en tur på solarium. DIGG!!Så da er det bare å fortsette å chille, her til vi finner litt chas! 

Da snakkes vi sikkert senere, i går gikk det rett opp.. så det er jo veldig gøy! Fortsett å kommenter og ja.. alltid veldig koselig. 

Unnskyld for at jeg er veldig dårlig med å blogge, men det er fordi jeg ikke orker inni mellom. Har mye å gjøre og sånn, så ja. 

-du har gjørt i dag?

-b0rge

Kjærlighet

Heisann!

Nå er jeg akkurat ferdig med å skrive en sånn novelle ting. Jeg skrev om kjærelighet som det står i overskriften, synes alltid det er så koselig å skrive om! Siden jeg kjedet meg litt, så tok jeg et liten random bildeJeg satt kjempe fast i førsten, men jeg klarte å finne på noen faktisk til slutt! STOLT ASS.. 
Men jeg skal ikke si så veldig mye mere, dette ble sikkert ikke så veldig morsomt å høre på at jeg sitter å forteller at jeg skrev en novelle om kjærelighet og sånn! Så da stopper vi der. 

MEN! Det var en jente som spurte om jeg kanskje kunne lage en sminkevideo. Ja, jeg kan det.. prøvde meg på en på fredag. Men den ble kjempe dårlig, så den legger jeg ikke ut en gang! Så jeg skal prøve å nytt i morgen kanskje. Vi får se, også har jeg ikke så veldig bra ting å filme med for tiden. Men det kan hende at jeg skal kjøpe meg canon eos kamera etter jul. Så da blir det bra bilder og videoer sikkert! Men da snakkes vi sikkert!

-hva liker du å skrive om? 
-hva tenker du om en sminkevideo? 

-b0rge

Nytt design

Heisann!

Jeg sitter å prøver å lage meg et nytt innlegg nå, jeg har fått til en god del av det!
Men det jeg sliter med det er headeren og bilder som skal stå på siden og skriften om meg selv.
Veldig usikker på hvor jeg får til det, så jeg skal bare ha det sånn som jeg har det nå, til jeg får ordnet det.-Så hva synes du om desgine hittil ? 

-b0rge

DAGEN I GÅR

Heisann!

Er litt lat nå, så jeg gidder ikke å skrive hva som skjedde og alt i går.. så jeg legger heller ut bilder.*konse*Ja, det var noen.. eller skal jeg si en del!

-synes ?

-b0rge 

INNKJØP

Heisann!

Var i byen i dag, så jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte meg :

 #gina - 399 ,- 

#gina - 129 ,- #gina - 79 ,-  (ignorer fingrene min) 

-synes?

-b0rge

VIDEOBLOGGHeisann!

legger bare ut sikkert det siste innlegget for i kveld.. håper dere liker videoen :)

-synes

-b0rge 

BOKSE STEVNE

Heisann!

I dag har jeg vært på sånn bokse ting i drøbak, var egentlig veldig morsomt! Siden jeg holder på med det selv, så jeg fikk litt innspirasjon.. Jeg hadde med meg kamera, så jeg tokk litt bilder! Fra den klubben jeg er på, så var det 8 stykk eller noe som var med. De jeg vet navna på det er Stian og Rolf, også vet jeg ikke så veldig mange flere. haha!

Men her kommer det noen bilder :Vet ikke hvem de er, men tok bilde av de.. var så små og søte!Stian var nr 3 som boksa, og han vant som dere ser :) Randome folk Og det var da noen jenter også som boksa, YEY!

Det var ihvertfall veldig gøy, å være der og se på og alt :) 

-synes?

-b0rge

SPØRSMÅLSRUNDEHer er da spørsmålsrunden :) 

-synes?

-b0rge 

Byen next

Heisann!

Tar meg nå en liten tur til byen, skal kjøpe bursdagsgave :) Jeg tar sikkert med meg kamera så det blir litt bilder!Så da snakkes vi når jeg kommer hjem!

-hva skal du i dag?

-b0rge

On the school!

Heisann!

Nå sitter jeg på skolen og kjeder meg engentlig, chillern med Hanna og Johanna :)
Har ikke så veldig mye mere å si, så da snakkes vi når jeg kommer hjem!


#random bilde

Da snakkes vi!!

-b0rge

TRENING

Heisann!

Da stikker jeg på trening, så snakkes vi kanskje vi kveld. Hvis ikke så snakkes vi i morgen!

Hade så lenge :) 

-hva trener du ?

-b0rge

Adele vs. Skrillex - Set Fire To EverybodyHeisann!

Jeg kan si med en gang at ikke hører på skrillex i det hele tatt! Det kan hende jeg hører på en sang av skrillex men det er veldig skjeldent. Men jeg synes egentlig det er veldig kul musikk, også denne! Eller dette er ikke en ren skrillex sang, men synes den var litt kul! haha

-hva synes du om denne?
-hva synes du om skrillex?

-b0rge 

OUTFIT#genser - carlings  #singlet - gina  #bukse - London 

-synes?

-b0rge 

NYTT DESIGN

Heisann!

Nå har jeg fått meg nytt design, det er en som heter Carine som lagde det for meg! Vil bare si tusen takk for at du gjorde det for meg.

 

-hva synes du?

-b0rge 

SO SEXY !!

Heisann!

Jeg sitter å ser på MTV EMA nå, jeg tok det opp i går, siden jeg ikke fikk sett på det i går.
Også sitter jeg og ser på litt bilder av Justin og Selena, og se på dette bilder her :

Justin og Selena fotografert hånd i hånd før MTV-gallaen - 10 (Getty Images) 

Hvor sexy var han ikke i går? Synes han blir bare penere og penere for hver dag jeg!

-så du på programmet i går?

-borge 

Header

Heisann!

Jeg har tenkt på en ny header, jeg tok litt bilder og sånn i dag. Tenkte jeg skulle legge ut bildene jeg har lyst til å bruke på headeren under.. Så hvis du har lyst til å lage header til meg, så blir jeg kjempe glad! Hvis du har lyst, kan du bare sende meg en mail med headeren på : essm@hotmail.no så kan vi snakkes over der :) 

1.

2.3.Jeg har lyst på sånn, to i et bilde eller hva man kaller det.. Man må ha photoshop for å lage det, eller man må ikke ha det. Men det er veldig enkelt å lage det der, siden hvis du ser på denne : Så er det jo en veldig enkel måte å gjøre det på.. 

Bare send meg en mail hvis du har lyst, så snakkes vi :)

-b0rge 

SPØRSMÅLSRUNDE

Heisann!

Jeg starter en spørsmåls runde igjen, har ikke så veldig mye å skrive om for tiden.
Så jeg tenkte jeg likså godt kunne ha en spørsmålsrunde. Det er bare å stille spørsmål, jeg svarer på video.
Jeg skal ferie bursdagen til min kjære mamma i dag, hun hadde bursdag i går. Også skal vi feire den i dag!
Har med meg kamra som vanelig, så ja..

Men da er det bare å stille spørsmål, så får jeg se når jeg slutter den. Spørs hvor mange jeg får og sånn!STIL SPØRSMÅL!! 

-b0rge

VIDEOBLOGG - B0rge har det morro-synes?

-borge 

Tar turen til jenta mi!

Heisann!

Hopper rett på overskriften, jeg skal sove hos mine kjære venn Amanda i dag!
Kommer sikkert til å bli kjempe kost, vi har det alltid gøy når vi er sammen.
Jeg tar med kamera så det kommer ut bilder også kanskje vi lager en videoblogg eller to.
Jo, forresten så har jeg kjøpt meg julealbumet til Justin Bieber! Jeg liker jeg kjempe godt allerede, så akkurat nå sier jeg å hører på "The Christmas Song". Har fått favoritt alt, og den sangen er en av de! Usher er faktisk med på den sangen, litt FETT. Kan si noen sanger som er på den : "The Chritmas Song" , "Mistletoe" , "Pray" , "Somday At Christmas" "Fa La La"  og "All I Want Is You". Favorittene mine på cd'n hans det er : Alle de jeg skrev over + "Santa Claus Is Comming To Town". Den "Santa Claus Is Comming To Town", likte den veldig godt. Minnet meg litt om den ene sangen til Michael Jackson når han var liten (melodien som minner meg om den).  Men jeg skal ikke si så veldig mye mere om cd'n nå. Kan heller laget et eget innlegg til den!

Men da snakkes vi når jeg har kommet med til Amanda, så snakkes vi!


Så fine vi vaaar!

-har du cd'n hans?
-hva synes du om den?

-b0rge

CASCADA - SAN FRANCISCOHeisann

Ville bare dele denne sangen med dere, har begynt å bli litt hekta på den! 
Gikk og sang på den i mat og helse timen min i går.. jaja, ingen som skjønte hvem sang jeg sang på tror jeg. Siden jeg kan bare to setninger eller noe. Mindre enn det og tror jeg.

Men jeg bare lurte på hva DU synes om den?

-hva synes du?

-b0rge 

VIDEOBLOGG - DAG 2, SYK

Heisann!

Jeg måtte bli hjemme i dag også, akkurat nå føler jeg at jeg holder på å sprekke av sinne pga nesa mi.
Den klør og den renner og gjøre bare vondt! Gjør ikke noe nytte for seg akkurat nå.
Så jeg har laget en videoblogg i dag også, føler jeg begynner å like å lage videoblogger!

Men her kommer videobloggen for i dag :-synes?

-b0rge