September 2011

2 dager igjen

Heisann!

Tenkte jeg måtte prøve på en liten oppdatering! Som jeg har sagt før, er/ har jeg vært veldig dårlig til å oppdatere dere på bloggen. Men det er vel bedre med noen innlegg noen ganger enn ingen gang? Yeah!
Så nå ligger jeg egnetlig bare og slækker n i senga og hjesper helt til hengslene faller sammen. 

Men det jeg skulle snakke litt om, det er at det bare er to dager igjen til det NYTTÅRSAFTEN! Jeg selv synes dette året her har gått sykt fort. Men på en måte også ikke, kommer ikke helt på hva de tingene er. Men hvis jeg skal nevne en ting, så blir det jo alle de lange timene med masse fag -.- 

 

Jeg liker nyttårsaften kjempe godt, siden det blir så mange fine farger å se på! 
Også får man gjester, også koser man seg sammen med folk man kjenner. De aller fleste gjøre det!

-hva liker du med nyttårsaften?

-b0rge 

tralalala

Heisann!

Jeg gjorde den vanlig rutinene, skrev inn www.blogg.no og trykket på den store knappen som vi da kaller ENTER! Jeg kom meg inn og klikket på feltet hvor jeg skriver inn e-post adresse og passord. Trykket på logg inn og ja.. da jeg hadde kommet meg inn så fikk jeg se at jeg ikke hadde vært inne på 4 DAGER! For å være helt ærlig, vet jeg ikke hvorfor jeg ikke har logget meg inn. Jeg har bare ikke tenkt på bloggen i det hele tatt! Men hallo? det er jul, eller det har vært jul. Men det er jul enda. Helt til det er 1 januar da er det er det ikke det lenger. Jeg har sikkert hatt mye å gjøre og ja. You name it! Så derfor så tenkte jeg jeg kunne skrivet dette innlegget og si at ja. Jeg har vel nesten tatt meg en pause. Uten å si i fra og lagt merke til det? Er dere enige? Bare si ja hvis du synes det eller nei hvis du ikke synes det. Blir ikke lei meg hvis du sier nei, siden jeg synes ikke det er noe vondt å få det. Særlig ikke når jeg er enig i det selv.. 

  <--- digg! haha
 

Men da vil jeg bare si sorry, for at jeg ikke har vært tilstede. Og jeg skal prøve å få blogget litt mere nå. Siden det "værste" er over. 

-hva synes du?

-b0rge

Bestilt :D

Heisann!

Da har jeg endelig fått bestilt Iphone 4s! Jeg tok den da i svart, jeg ante ikke hvem av fargene jeg ville ha. Men jeg ente da med svart!

Jeg kommer ikke til å si noe mere om den nå fram til jeg får den. Sidne jeg føler jeg har snakket veldig mye om det når. Men jeg har tenkt litt på å ha en spørsmåls runde. Men at jeg tar det via skrift.. ikke video! Hva tenker dere om det? Dere kan spørre om alt mellom a og å. Men en ting, og det er at jeg ikke kommer til å svare på private spørsmål. Sånn : hvor bor du? hvor mange har du klina med? hvor mange har du kyssa? og bla bla bla. Ja.. dere skjønner hva jeg mener!

Og hvis dere har lyst til å begynne å spørre nå, så er det også å bare og gjøre det! Bare kommenter under i dette innlegget, så kanskje ditt spørsmål er med -har du iphone? 

-hvordan farge har du?

-b0rge
 

Iphone 4/4s - Deksler

Heisann!

Jeg har tenkt å kjøpe Iphone, eller mamma har bestilt til meg. Også har jeg sett på litt forskjellige deksler.

Disse er de jeg ønsker ; 

Dette er de jeg ønsker meg! liker beste nr 1,2,4 og 6! 

-hvem synes du ?

-b0rge

Video ; innkjøp

Heisann!

Da kommer innkjøpet jeg gjorde når jeg var i Oslo..-synes?

-b0rge 

På Hotell i Oslo

Heisann!

Da ligger jeg og chillern Max med muttern på hotell! Jeg har faktisk shoppa allerede :o jeg kommer til å vise alt jeg har kjøpt på video når jeg kommer hjem! Vet jeg kan være slækk med det, men nå SKAL jeg gjøre det :-)

Jaja, blir ikke så mye til bilde.. Siden jeg sitter på iphone! Så det er bare derfor :-)

-du har gjort i dag?

-borge

Video ; info

Heisann!

Har ikke noe mere enn å si, her er en liten video :-synes?

-b0rge

Anonym

Heisann!

Skal bare si en kort ting.. og det er om anonyme folk. Jeg synes det ikke er noe vits i å skrive eller være som anonym. Hva er vitsen. Jeg kommer ikke til å annmelle dere eller noe hvis dere tror det. For jeg har fått fire kommentarer etter hverandre. Og alle står det anonym.Kom bare på at jeg kunne skrive det, og si hva synes siden ja.. dere skjønner! 

-hva synes du om at folk srkiver det?

-b0rge

Iphone..

Heisann!

Jeg har tenkt meg å kjøpe meg Iphone, men en ting jeg lurer på om det er.. Hva synes du et finest av svart eller hvit Iphone. Jeg skal ha Iphone 4s, jeg synes kanskje hvit er finest i den. Men jeg er litt usikker enda. 
-så hva synes du?
-svart eller hvit?

-b0rge

Bilder - Desember

-synes?

-b0rge

Videoblogg - bla bla bla

Heisann!

Videoblogg da.. ble lang men!-synes?

-b0rge

Kino!!

Heisann!

Jeg og Amanda skal en tur på kino i dag, endelig! Vi har snakket om det en stund, men vi har ikke hatt tid eller så har det ikke passet. Men i dag så passer det. JIPPI! Vi skal se den ny Twilight filmen, gleder meg egentlig. Siden jeg har hørt den er veldig bra! Så da får vi satse på det da.Passer ikke til innlegget, men det driter vi i! haha 

-hva skal du i dag? 

-b0rge 

Bilder..

Heisann!

Jeg er da hos min kjære pappa, jeg kom i går! Okei, sånn skal ikke innlegget være. Sånn at jeg forklare alt jeg har gjort og bla bla bla bla.. Men jeg tenkte jeg kunne legge ut litt bilder jeg tok i går og i dag.Ble litt mange men.. jaja! 

-synes?

-b0rge

Videoblogg igjen..

Heisann!Tror ikke det er så veldig mye mere å si enn det.. 

-hva synes du?

-b0rge 

Justin Bieber And Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Heisann!

Endelig er den her, gledet meg faktisk veldig mye til å se hvordan den ble. Synes musikkvideoen var kjempe søt. Bare sjekk her :-hva synes du om den?

-b0rge

1 Desember!

Heisann!

I dag er det endelig 1 desember, som betyr at vi kan åpne den 1 luka i kalenderen vår! Jeg har vært heldig og fått Haribo advent calendar. Elsker haribo, synes det er så godt!Så nå koser jeg meg med Goldbæren og julemusikk ( justin bieber)! Bra start på dagen :) 

-åssen kalender har du?

-b0rge